Гра


5: 2

Удари по воротах:

18
:
25

Удари у рамку воріт:

10
:
15

Сейви:

13
:
5

Фоли:

9
:
6

Журибіда Володимир, Гарасимків Василь, Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Онищук Ю.




Про гру:

 Справжній триллер розгорнувся між командами ФК «Арсенал» із села Терешківці та  «Гранітбудексклюзив» із Горохова. Це означало що знову на паркеті СК «Арена-Спорт» нас чекає справжнісіньке горохівське дербі. Яке по всім канонам пройшло по сценарію класичного.

У матчі було все! Були і приголомшливі сейви, і напружена боротьба яка граничила з силовими прийомами, і вилучення та голи-красені. А тепер про все по порядку.

Гостріше діяли саме «гранітівці», хоча у «пушкарів» моменти були не менш гострі та небезпечні. В черговий раз варто відмітити гру голкіперів обох колективів, які відчайдушно йшли на м’яч не жаліючи ні себе, ні суперника.

Як тільки минув екватор першої половини зустрічі вбивчий момент не реалізував Дмитро Зінкевич – гравець ФК «Арсенал». Такого не побажаєш жодному гравцю, Дмитро зумів не забити в пусті ворота менш ніж з одного метра!, після того як «обікрав» голкіпера і захисника.

Цей злий жарт долі тільки «підкинув дров у вогонь». Вже в наступній атаці той же Дмитро Зінкевич вдало обравши позицію випередив захисника  та замкнув простріл, чим реабілітувався за свій ганебний промах 1:0.

«Каменярі» не стали засиджуватись і організували чергову навалу на ворота суперника, що в одному з епізодів змусило голкіпера «канонірів» йти на фол, який побачили пара досвідчених арбітрів Володимир Журибіда та Гарасимків Василь. За що отримав справедливий «гірчичник», а за мить припустився чергової помилки – почав зближатись до м’яча ще до удару за що знову отримав жовту картку, яка автоматично перетворилась у вилучення. Безглуздий поступок, тепер Назар Трачевський міг раніше йти в душ і там  обміркувати свій поступок за який команда точно не скаже «дякую».

В більшості підопічні Юрія Лоскутова так і не змогли дожати «Арсенал». Тим більше умудрились ще й пропустити гол-красень за 6 секунд до сирени з штрафного у виконанні Олександра Халика, який майстерно пробив обвідним ударом в притул до стійки 2:0.

Емоції не вщухали і по перерві, а боротьба набирала сильніших обертів. В одній з атак Сергій Прик – гравець «Гранітбуду» зумів продавити захисника та пробити повз руку кіпера чим скоротив відставання 2:1. Варто відмітити що місце дискваліфікованого голкіпера у рамці зайняв польовий гравець - Роман Ващук, який став справжнім камнем преткновения (мова оригіналу) на шляху суперника.

«Пушкарі» у відповідь на це забили ще низку голів на різні смаки. Спочатку відзначився Роман Юлдашев, який накрутив кількох суперників та спокійно пробив повз кіпера. Знову ж гол-красень і яскравий взірець індивідуальної майстерності нам продемонстрував Олександр Халик. Та Тарас Мушит продемонстрував що зі швидкістю і ударом у нього все гаразд, переграв голкіпера  встановивши рахунок 5:1.

Зневірені у своїх силах і емоційно перегорівші «каменярі» відповіли ще одним голом Сергія Прика, який оформив дубль у матчі.

Фінальний свисток зафіксував перемогу ФК «Арсенал» з рахунком 5:2. Дербі вдалось на славу. Командам дякую за видовищну гру і пережиті емоції. У підсумку «каноніри» посідають другу сходинку у «турнірці», а «ексклюзив» замикають вісімку, яка в майбутньому і змагатиметься за звання абсолютного чемпіона у Другій лізі.

Кращі гравці: Ващук Роман – Прик Сергій