Гра


7: 7

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

 Перед початком передостаннього матчу 4-го туру обидва суперники FC «Traders» та «Kroshu Lutsk» вже знали результат поєдинку «Арсенал» - МФК «Гранітбудексклюзив», в якому з рахунком 5:2 перемогли «каноніри». Тому учасники центрального протистояння в звітному турі вийшли налаштованими на бій на всі 100%. Представники футбольної Горохівщини з луцькою футзальною пропискою на правах господарів майданчика СК «Арена Спорт» з першої миті спробували приголомшити суперника та кинулися у наступ великими силами. Стартовий штурм відразу приніс гольові дивіденди «трейдерам». Вже на 15-й секунді Сергій Стернійчук відкрив рахунок, а 36-й Дмитро Оляницький його подвоїв. Веселий початок із серйозною заявкою на  переможний результат.

Але як показали подальші події в матчі, хлопці із написом на футболках «Луцьк» мабуть зарано повірили у підсумковий успіх. Вже за кілька хвилин Павло Балас у швидкій атаці скоротив відставання. А в середині тайма рахунок вже став нічийним. «Заводчанин» Вадим Словік завершив комбінацію партнерів влучним пострілом. За п’ять хвилин до закінчення досвідчений Вікентій Голіщев вивів «Kroshu Lutsk» вперед, Денис Карпюк встановив підсумок першої половини гри – 4:2. Такий собі швидкий камбек ще у першому таймі.

Через дві хвилини після початку другого тайму гольова феєрія продовжилася. Гравець - автор дубля «волошкових» Павло Балас невідпорно пробив по воротам господарів, котрі у відповідь через  кілька миттєвостей вивели на ударну позицію Едуарда Войтюка, котрий не схибив. Але ще за кілька хвилин Юрій Куран з «Kroshu Lutsk» збільшив рахунок до комфортних 6:3 на користь представників німецького заводу та зробив вагому заявку на здобуття вікторії у Регулярній першості.

Проте останок ігрового часу опоненти провели у взаємних атаках і м’яч у середині майданчика не затримувався. Ігрова інтрига відродилася за 3 хвилини до фінального свистка. FC «Traders» набрав критичну кількість фолів, але при цьому вдало виконав штрафний – 4:6 на табло. Влучний Едуард Войтюк оформив другий у грі дубль та повів команду рятувати гру. Естафету гольову від кращого гравця матчу підхопив Сергій Трофимчук, звівши перевагу гостей до одного м’яча. Далі все відбувалося за законами футзальних трилерів. Третій дубль у грі, автором якого став Денис Карпюк здавалося остаточно схилив шальку терезів успіху на бік «Kroshu Lutsk». Але перевага у два голи  за хвилину до закінчення в сучасному футзалі це ще не гарантія перемоги. За 23 секунди до закінчення ігрового часу вищезгаданий кращий гравець матчу з FC «Traders» Едуард Войтюк скоротив рахунок до мінімуму, а ще за 10  секунд оформив «покер» та вирвав для свого клубу заліковий бал, «вкравши» перемогу у «волошкових». Ось така нетривіальна бойова нічия, після якої команди в «турнірці» посідають відповідно четверту та п’яту позицію. Разом із «Атлетіком» суперники мають у своїх здобутках по 7 залікових балів.

Кращі гравці: Едуард Войтюк – Павло Балас