Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Майданчик ПАРКЕТ
1: 7

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Найскладніша формула розіграшу кубкових трофеїв цього річ сталася у Кубку Мрії, адже для визначення учасників 1/8-ї фіналу довелося проводити кваліфікаційний раунд. І якщо луцький «Покров», який грає в Четвертій лізі був звільнений від додаткових випробувань, то їх земляки з клубу «Vadrus» путівку до другого етапу здобули у протистоянні з ФК «Вишків» - 6:1.

Обидва суперники звітного футзального вік-енда за карантинних накладок були вимушені зіграти по два матчі – в Кубку Мрії та в «регулярці», де підопічні Дмитра Голоскокова у минулому турі сенсаційно забрали два очки в одного з лідерів Четвертої ліги команди «ВолиньФам». А дебютанти чемпіонату – луцькі «взуттєвики» у П’ятій лізі після трьох турів разом із «Волинь05» та колківським «Штурмом» із стовідсотковим результатом лідирують у першості.

Дебютна частина першого тайму дзеркально нагадала розвиток подій у попередньому матчі ігрового дня у протистоянні друголігових FC «Traders» та «Kroshu Lutsk» , де менше ніж за хвилину господарі вели у два м’ячі. Всього 13 секунд знадобилося «взуттєвику» Максиму Якимову аби відкрити рахунок, а ще за мить Володимир Коваль з клубу «Vadrus» запалив на табло в СК «Арена Спорт» цифри: 0:2. Гравці «Покрова» у святковий день спробували і собі організувати подарунок у вигляді забитих м’ячів, але захист гостей діяв без помилково і на відміну від «крошівців», котрі зуміли після дебютних 0:2 зробити до перерви 4:2, в свої атаках моменти безглуздо «транжирили».

Більше того, за 3хвилини до перерви підключення голкіпера «батюшок» завершилося помилкою, після якої «селект» влетів у порожні ворота, дозволивши Максиму Якимову оформити дубль. За рахунку 0:3 суперники пішли на відпочинок.

По перерві гра дещо вирівнялася і моменти виникали біля обох воріт. Але гол технічний персонал матчу зміг побачити лише через три хвилини після відновлення гри. Гостра атака «Покрова» завершилася черговим непопаданням у рамку, а у відповідь за законами жанру Максим Якимов опинився в потрібному місті у потрібний час – хет-трик та 0:4 на табло.

Лише в середині тайму господарі зуміли розмочити рахунок. Активний Сергій Ліщук наважився на удар, до якого голкіпер гостей був відверто не готовим. А далі стався автогол у ворота «Покрова» і з переможцем в кубковому протистоянні стало все зрозумілим. Дебютант П’ятої ліги впевнено забезпечив собі участь у чвертьфіналі. Тим більше, що Володимир Коваль зробив дубль, а кращий гравець матчу Максим Якимов оформив «покер».

Кращі гравці: Максим Якимов – Сергій Ліщук