Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Кунаков О.




Про гру:

 Цей поєдинок був центральним матчем туру, оскільки обидва колективи після трьох ігрових уїк-ендів знаходилися у трійці лідерів. Події на майданчику на 100 відсотків виправдали сподівання, оскільки глядачі, що дивилися трансляцію цього поєдинку отримали шикарне видовище. Було все. І гостро закручений сюжет з несподіваною розв’язкою, і вибухи емоцій, і футзал у виконанні майстрів екстра класа. «Любарт» спробував з перших хвилин захопити контроль над м’ячем і взяти в облогу карний майданчик суперника, як вони звикли це робити у попередніх матчах. Але хорівці були явно проти такого розвитку подій, вони активно захищалися, агресивно діяли у відборі і постійно на високих швидкостях намагалися дістатися воріт лучан. Гра в «Любарта» у першій половині зустрічі явно не клеїлася і номінальні господарі виглядали переконливіше. Гравці МФК «Хорів» виглядали енергійніше і по-спортивному зліше, ніж їх суперники і цілком логічно, що рахунок відкрили саме вони – Петро Шелест першим встиг до відбитого Денисом Лавренчуком м’яча і з гострого кута потужно пробив під поперечку.

По перерві «Любарт» почав активніше діяти у відборі додавши швидкості і застосовуючи високий пресинг. І доволі швидко це принесло дивіденди – вдалий відбір у центральній зоні, швидка стіночка, потужний постріл Євгена Заїченка впритул і рахунок зрівняно. Минуло лише дві хвилини і знову вдале перехоплення, Євген Заїченко вискакує сам на сам з голкіпером хорівців Миколою Плетеницьким і переграє його вдруге. Команди явно завелися – височенні швидкості, потужні постріли, відмінні сейви у виконанні обох воротарів, проте забити не вдавалося жодному з суперників. За кілька хвилин до завершення зустрічі МФК «Хорів» зняв голкіпера і пішов вперед усією п’ятіркою. Та прорвати щільний захист «Любарта» ніяк не вдавалося, а за хвилину до завершення Сергій Степанюк зняв усі питання стосовно переможця, поціливши у порожні ворота.

Таким чином, «Любарт» продовжує у парі з «Надією» очолювати турнірну таблицю зі стовідсотковим здобутком, а хорівці опустилися на одну сходинку, пропустивши вперед ковельський «Вокар».

Кращі гравці: Назарій Данів – Євген Заїченко