Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Пилипчук Р.




Про гру:

До свого  матчу у четвертому турі регулярки Суперліги «Кураж» та «Надія» підійшли на діаметрально протилежних позиціях: перші усі свої матчі програли, другі навпаки – виграли.

Разом із цим власні протистояння у минулі вихідні команди завершили з однаковим рахунком. «Куражівці» у жорсткій боротьбі поступилися «Вокару» (3:4), а «Надія», з перших хвилин граючи без воротаря, здолала ЛСТМ (4:3).

Цього разу Святий Миколай поклав «аграріям» під подушку Ігоря Пунду і гру вони розпочали у повноцінному складі. «Зелені» одразу кинулися вперед. На початку другої хвилини Віктор Чудля красивою передачею знайшов Володимира Бобилєва. Його вихід заблокував голкіпер. Своєю чергою «Кураж» грав у притаманний для себе захисний футзал, намагаючись створювати небезпеку у швидких відривах.

За п’ять хвилин до завершення першого тайму впевнена у своєму контролі «Надія» випустила на паркет п’ятого польового Миколу Радька. Технічні хорівчани блискуче контролювали м’яч, затиснувши суперника біля воріт, проте забити не змогли.  Проте і «куражівці» підловити досвідчених опонентів не змогли.

На другу половину «Надія» знову вийшла з п’ятьма польовими і це швидко принесло свій результат: на 16-й хвилині Віталій Патуляк відкрив рахунок у матчі. Проте майже одразу гравці «Куражу» відігралися. Автор голу – Юрій Фібіч.

Нічия трималася недовго і за три хвилини чергова напрацьована комбінація завершилася влучним замиканням Володимира Бобилєва.

В останні секунди «Кураж» пішов «All in», забравши з майданчика голкіпера, та ледь не встановив паритет. Натомість Руслан-Роман Майовецький підловив опонентів на помилці та перехопив навісний м’яч, переправивши його з дальньої дистанції у рамку воріт.

Отож, чергова перемога «Надії», яка набирає 12 очок та ділить вершину «турнірки» з «Любартом». Своєю чергою «Кураж» залишається єдиною командою з нулем у графі.

Кращі гравці: Юрій Фібіч – Володимир Бобилєв