Гра


2: 2

Удари по воротах:

24
:
21

Удари у рамку воріт:

9
:
12

Сейви:

10
:
7

Фоли:

6
:
7

Гоза Руслан, Леончук Олександр, Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Пилипчук Р.




Про гру:

У завершальному матчі четвертого туру волинської Суперліги зійшлися дві луцькі команди – «Динамо» та «Теремно».

Динамівці на старті сезону «розбили» «Кураж», розписали мирову з «Вотрансом» та взяли участь в гольовій феєрії у програному МФК «Хорів» протистоянні (6:9).

Натомість «пекарі» підійшли до цієї «сутички» з нулем у графі. Вони вже встигли поступитися обидвом хорівським грандам та у минулій грі програли «ТТІ» з Нововолинська.

Початок суботнього футзалу швидше нагадував пін-бол. «Сфера», наче злощасна кулька в ігровому автоматі, літала від воріт до воріт, проте у завітну сітку не потрапляла.

Змінилася ситуація на шостій хвилині. Після розіграшу кутового забивав Дмитро Бурковський. Стандартна ситуація – стандартний гол. Невдовзі подвоїти міг Байбула. Михайло всадив опонента на дупу та завдав потужного удару, який у піруеті потягнув голкіпер. Динамівці відповіли пострілом зі штрафного, але свою майстерність у рамці продемонстрував Дмитро Притулюк.

Поступово гра повернулася до «пін-больного» ритму. Обидві команди мали непогані моменти, проте гравці або марнували свої нагоди, або страхував голкіпер. В останню хвилину доволі сумбурна атака «Динамо» ледь не увінчалася взяттям, але ні.

Паритет відновився вже у другому таймі. На 21-й хвилині, відповідаючи на атаку «пекарів» швидким відривом, динамівці зрівнюють рахунок. Забиває Леонід Єфремов.

Далі «Динамо» трохи затисло суперника, а «Теремно» дуже складно переходило на чужу половину та часто втрачало м’яч. Матч, який в першій половині відбувався без центру поля, під кінець перетворився на «в’язке болото», яке засмоктувало гравців.

Проте голи ми ще побачили. На 26-й хвилині шикарно забив Байбула, потужним ударом відправивши м’яча під поперечку. Миттєво відповів Єфремов. 17-й номер гарно прийняв «на флопі», розвернувся та вразив рамку воріт.

У підсумку – бойова нічия 2:2. «Теремно» здобуває перше очко та перебуває на дев’ятому місці у «турнірці». Натомість у динамівців п’ять залікових пунктів та шоста позиція.

Кращі гравці: Леонід Єфремов – Дмитро Бурковський