Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Близнюк Р./Бугайчук Н.




Про гру:

 Колектив «Топільно» вдало стартувавши у лізі явно не збирався збавляти оборотів у цьому турі, до слова і Авангард здобувши перемогу у минулому турі збирався збільшити свій очковий доробок і зібрався у своєму бойовому складі.

Ось так весь перший тайм обидві команди провели у рівній грі, з поодинокими небезпечними ударами. Слід також відмітити гру голкіперів обох команд які в першому таймі дійсно залишили свої ворота на замку, а Андрій Бльох ще декілька разів бігав у гості на чужу половину допомагаючи своїм партнерам у побудові власних атак. Дана манера гри нагадує стиль гранду клубного фут залу Кайрату з Алма Ати  які також часто включають свого голкіпера Ігіту на чужій половині поля. Натомість у першому таймі голів побачити не довелося.

Зі свистком про початок другого тайму хлопці з Рожищенського району загарали активніше і майже відразу повели у рахунку, а вже в наступній атаці Вадим Шутовський готувався оформити дубль, після удару з 6-ти метрової позначки. Пенальті одному з кращих гравців минулого туру у лізі Олександру Кунакову відбити не вдалося, не втішний початок для Авангарду і рахунок 2-0. Подальші події на майданчику заставляли з великим інтересом спостерігати за грою, адже кожен епізод міг стати ключовим, а коли Дмитро Дігалевич скоротив рахунок до мінімуму інтрига відродилася. Проте Топільно вдалося відвести декілька атак від власних воріт і за рахунок контролю м’яча заспокоїти гру і вже під за навіс матчу свій традиційний гол у матчі записав до свого активу кращий бомбардир ліги Володимир Майструк.

Кращі гравці: Дігалевич Дмитро – Шутовський Вадим