Гра


12: 1

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Голоскоков С.




Про гру:

Лідер П’ятої ліги проти аутсайдера. Цим фактом можна було б легко охарактеризувати перебіг подій у звітному поєдинку, якби рахунок у дебюті відкрили гравці «Волині 05». Але, як мінімум п’ять хвилин на майданчику СК «Арена Спорт» тривала рівна боротьба з однаковими шансами на успіх. Лише ближче до середини тайму майстерність юних вихованців Олександра Антонюка далася в знаки і Дмитро Бокій переправив «селект» у ворота гостей, завершивши комбінацію партнерів по команді.

За кілька хвилин рахунок подвоївся. Юні «крузейдерс» почули настанови свого коуча щодо комбінаційної гри і черговий позиційний наступ завершився взяттям воріт у виконанні Романа Ковалюка.

Після другого пропущеного гола гра остаточно розкрилася. Але якщо гострі моменти у виконанні «Переможної варти» так і лишалися моментами, то дії господарів у наступі були ефектнішими та ефективнішими. Перед паузою на відпочинок на електронному табло горіли переконливі з огляду на переможні мрії цифри 7:0. Спочатку Артур Азізбеков та Денис Шворак зробили вагому заявку на загальну перемогу. А далі Роман Ковалюк продемонстрував «фокус із шляпою» та практично зняв питання щодо переможця. Гол на останніх секундах першого тайму Романа Гуменюка став свідченням тотальної переваги лідера чемпіонату над аутсайдером.

Після перепочинку ситуація на майданчику практично не змінилася. «Волинь 05» продовжила працювати у комбінаційному наступі, а «Переможна варта» намагалася використати хоча б один контр випад для взяття воріт юного Владислава Гуменюка. Виходило не дуже. А «хрестоносці» Владислав Мозоль, Дмитро Чоботан (володар пам’ятного подарунка в номінації «Кращий гравець» від ТМ «Земан» за підсумками минулого туру) та Антоній Рудік довели рахунок до непристойних 10:0. Лише після цього завдяки авто голу суперника гостям таки вдалося «відкоркувати» ворота «волинян».

До завершення ігрового часу Антоній Рудік, якого було визнано кращим гравцем поєдинку, забив одинадцятий м’яч за «Волинь 05», а дубль Романа Ковалюка підбив підсумок матчу – 12:1. 

Чергова переконлива перемога дозволила вихованцям Олександра Антонюка впевнено опанувати першу сходинку в турнірній таблиці П’ятої ліги. Хоча звичайно розслаблятися юнакам не варто, адже прямі конкуренти з команд «Vadrus» та колківського «Штурму» також працюють за чемпіонським графіком.

Кращі гравці: Антоній Рудік - Богдан Ковальчук