Гра


1/4 фіналу

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
2: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Кунаков О.




Про гру:

 Волею жеребу два останніх володарі Кубку Волині зустрілися вже на стадії чвертьфіналу цього турніру. І хоча справи «ЛСТМ» у регулярному чемпіонаті останнім часом йдуть не кращим чином, цей колектив є справжнім кубковим бійцем, що він довів два роки поспіль пробиваючись до фіналу головного кубку області. А «Надія» - це вже давно бренд волинського футзалу. Тому протистояння мало бути непересічним і доволі інтригуючим. Команди розпочали без розвідки, відповідаючи атакою на атаку і намагаючись забити швидкий гол. Та захист і голкіпери діяли вправно, тому не зважаючи на відкриту гру рахунок був відкритий лише в середині першої половини – Володимир Бобилєв затиснутий двома гравцями суперника в кутку на власній половині майданчика зумів видати бездоганний пас на хід Віктору Чудлі, той промчав лівим флангом, витягнув на себе голкіпера і покотив м’яч на дальню стійку Руслану Майовецькому, який без перешкод спрямував його у сітку. Щоправда, перевага гостей у рахунку тривала лише 3 хвилини – Тарас Кабанов потужним пострілом завершив класну комбінацію партнерів. Фатальною для гравців «ЛСТМ» стала 12-а хвилина. Спочатку вони загубили у власному карному майданчику Андрія Паршикова і той підправив у ворота простріл партнера, а ще за мить дозволили Руслану Майовецькому потужно прикластися по м’ячу з небезпечної дистанції і Олександр Ярмощук не мав шансів врятувати свою команду.

По перерві «Надія» більше зосередилась на тому, щоб втримати переможний рахунок і «засушити» гру. Та господарів явно не влаштовував такий сценарій і вони дедалі активніше йшли вперед. Зрештою Олександр Неделюк після перехоплення м’яча у центрі майданчика і класної комбінації скоротив відставання у рахунку до мінімуму. Та як не намагалися «монтажники» відігратися, м’яч вперто не хотів йти в рамку.

Отож, завдяки непростій мінімальній перемозі «Надія» проходить до півфіналу, а «ЛСТМ» зможе зосередитися на іграх регулярного чемпіонату.

Кращі гравці: Олександр Ярмощук – Руслан-Роман Майовецький.