Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Кунаков О.




Про гру:

 У п’ятому турі зустрілися колективи, що ще минулого року виступали у Суперлізі, а тепер знаходяться у групі лідерів Вищої ліги і переможець цього двобою практично гарантовано мав би опинитися у трійці призерів регулярної частини першості. На жаль, торпедівці вкотре цього сезону відчували суттєву нестачу кадрів. Маючи лише одну заміну важко розраховувати на успіх у зустрічі з молодим та швидкісним «Агроматом». Проблеми у біло-чорних почалися одразу. Номінальні гості застосовували високий пресинг і колективний відбір, змушуючи гравців «Торпедо» помилятися. І вже на 2-й хвилині результатом такої помилки стала втрата м’яча у центральній зоні, пас у відрив на Максима Бондаренка і реалізація ним виходу сам на сам. Господарі спробували вирівняти гру та марно, «Агромат» домінував на майданчику, створював момент за моментом і врешті Олександр Мартинюк підсумував потужним і влучним пострілом у дальній кут свій сольний прохід. Минуло ще дві хвилини і м’яч втретє опинився у сітці господарів – Богдан Кобзар завершив класну швидку контратаку. Навіть попри таку солідну перевагу салатові не збиралися скидати обертів, а гра торпедівців остаточно розладналася і під завісу першої половини Богдан Кобзар ще двічі вразив ворота господарів. Лише на останніх секундах тайму Станіслав Дручок розпечатав таки Валентина Рижука.

Неймовірно, але по перерві торпедівці знайшли у собі сили змінити хід гри і перехопити ініціативу. Вже в дебюті другого тайму Станіслав Дручок відзначається вдруге. У воротах господарів розігрався Юрій Фіщук і впевнено ліквідовував усі загрози. До того ж гравці «Агромату» за п’ять стартових хвилин набрали аж 5 фолів і мусили діяти обережніше. Але так не завжди виходить і торпедівець Ігор Шевельов тричі мав нагоду розрядити свою гармату з 10-метрової позначки. Нажаль для господарів влучною виявилася лише одна з цих спроб.

Таким чином, не зважаючи на бійцівські якості торпедівців, вони поступаються у принциповому протистоянні і опускаються на 4-у позицію. «Агромат» обходить їх і продовжує на пару з ФК «Топільно» дихати у спину «Респекту».

Кращі гравці: Станіслав Дручок – Богдан Кобзар