Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Кунаков О.




Про гру:

Команда з рожищенського району, підвищившись цього року у класі, несподівано для багатьох опинилася у групі лідерів і встигла «зняти скальпи» з кількох старожилів Вищого дивізіону. ФК «Топільно» грає у незвичний і незручний для суперника в’язкий, неквапливий, але надзвичайно ефективний футзал. Не став винятком і звітний поєдинок. Гравці «Атлетіка», які цього сезону ще не відчули гіркоти поразки розпочали зустріч доволі активно, але ніяк не могли дістатися до воріт Андрія Бльоха, постійно в’язнучи у насиченій і організованій обороні номінальних господарів. І навіть гол у виконанні Олега Шахраюка після розіграшу кутового виглядав дещо випадковим. ФК «Топільно» продовжувало грати без поспіху, заколисуючи суперника і з буддійським терпінням вичікуючи його помилки. А надто довго чекати не довелося, минуло лише 3 хвилини і Володимир Майструк першим встиг на добивання м’яча після невдало парируваного Ігором Недільком дального удару.

По перерві гра проходила за схожим сценарієм. І це було вочевидь на руку ФК «Топільно». Втрата м’яча у центральній зоні кимось з олицьких гравців стала катастрофічною, оскільки партнери саме в цей час вирішили провести зміну. У підсумку вихід Вадима Шутовського сам на сам з голкіпером і чітка реалізація моменту. А за кілька хвилин гостям стало зовсім непереливки – порушення правил у власному карному майданчику, потужний постріл Вадима Шутовського з «точки» і треба відігравати вже 2 голи. «Атлетік» у завершальні хвилини виглядав дещо розгубленим, гості ніяк не могли придумати за рахунок чого можна було б подолати мур перед воротами суперника. Тому й нагод для того, щоб врятувати гру в них практично не було, можна пригадати лише потужний постріл Олега Шахраюка, але він на кілька сантиметрів розминувся з рамкою.

Отож, ФК «Топільно» опиняється вже на 2-му місці і продовжує гонитву за «Респектом», а хлопці з Олики не зважаючи на поразку втримались на 5-й сходинці.

Кращі гравці: Вадим Шутовський – Олег Шахраюк