Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Кунаков О.




Про гру:

Обидва колективи невдало розпочали цей сезон і лише минулого туру їм вдалося заробити перші залікові бали. Тому ціна зустрічі була надзвичайно високою – той хто поступався серйозно ускладнював собі потрапляння до плей-офф. Початок був за гравцями «ЛСТМ», вони більше володіли м’ячем і були гостріше у завершальній стадії атак, але впевнена гра у воротах номінальних господарів Дмитра Притулюка завадила «монтажникам» відкрити рахунок. А потім теремнівці видали ударну 3-хвилинку в середині першого тайму, протягом якої тричі розписалися у воротах Дмитра Семченка. Спочатку Дмитро Бурковський вдало пробив після розіграшу штрафного, потім Андрій Рижановський завершив швидку контратаку і наостанок Михайло Байбула підібрав відскок і гарматним ударом увігнав м’яч у нижній кут. Щоправда, відіграти один гол гостям вдалося доволі швидко – Юрій Шаула перериваючи простріл спрямував м’яч у власні ворота. Але ще до перерви «Теремно Хліб» відновив гандикап у 3 голи завдяки невгамовному Дмитру Бурковському.

По перерві ініціатива остаточно перейшла до гравців «ЛСТМ». Вони багато атакували, намагаючись прорватися крізь захисні побудови господарів, але м’яч вперто не хотів йти у рамку, навіть коли Дмитро Притулюк був безсилий врятувати свою команду його підстрахувала поперечка. Час невпинно спливав і гостям не лишалось іншого вибору, як випустити наприкінці зустрічі п’ятого польового гравця. Напевно треба було наважитися зробити це трохи раніше, бо справи одразу пішли значно краще. Спочатку залишений без нагляду Олександр Ярмощук переправив «Select» у порожній кут, а за хвилину до завершення гри Дмитро Горщарук класним ударом з льоту скоротив розрив у рахунку до мінімуму. Нажаль, щоб відігратися гостям забракло часу.

Отож, завдяки цій перемозі «Теремно Хліб» обходить «ЛСТМ» у турнірній таблиці і опиняється на 8-й сходинці, а «монтажники» опускаються на 9-у.

Кращі гравці: Дмитро Бурковський – Дмитро Горщарук