Гра


4: 2

Удари по воротах:

18
:
18

Удари у рамку воріт:

10
:
10

Сейви:

8
:
6

Фоли:

12
:
5

Попко Максим, Мищук Анатолій, Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Пилипчук Р.




Про гру:

У четвертому матчі п’ятого туру Суперліги порожні трибуни стали дивним доповненням битві двох луцьких колективів – «Любарту» та «Динамо». Після вчорашньої несподіваної поразки «Надії» «Вотрансу», «князі» отримали чудову нагоду закріпитися на першій сходинці турнірної таблиці.

Разом із цим «динамівці» минулими вихідними розіграли бойову нічию з «пекарями», а днем раніше вилетіли з кубкових змагань, пропустивши у наступний раунд МФК «Хорів».

Гра розпочалася зі швидкого голу. Коментатор Сергій Голоскоков лише починав оголошувати склади, коли Сергій Степанюк на 56 секунді відправив м’яча у сітку воріт.

 «Динамо» спробувало швидко відповісти, але дальній постріл Єфремова виявився неточним, а вихід Казмірука на побачення з Лавренчуком, завершився «трапезою» голкіпера, який свого суперника банально «з’їв». Натомість лицарі полетіли у швидкий відрив та забили вдруге: відзначився Дмитро Романюк.

Упродовж усього першого тайму «хрестоносці» контролювали гру, проте проблемою стали фоли, яких за шість хвилин до завершення першого тайму було аж п’ять. Шосте, абсолютно зайве порушення, у свій пасив записав Влад Сизик, отримавши «бонусом» ще й попередження від арбітра. От тільки Роман Москвич нагодою скоротити відставання не скористався та дабл-пенальті не забив.

Наступне взяття воріт було вже у другому таймі. На 18-й хвилині досвідчений Сергій Піддубний «обікрав» гравця суперників в центрі поля та видав шикарну передачу Владиславу Козачку, який елегантно переправив круглого у ворота.

«Динамівці» пішли відповідати. Їхня затяжна атака завершилася небезпечним ударом Леоніда Єфремова та сейвом Дениса Лавренчука, який трансформувався у миттєвий відрив та гольове замикання від Сергія Вишневського.

На 26-й хвилині Володимир Чайка скористається сумбуром біля лицарських воріт та відквитає один м’яч. Ще один гол «Динамо» вимучить в останні секунди. «Любарт» вдруге перебрав з фолами та подарував опонентам другий дабл-пенальті, який парирував Лавренчук. Парирував він і перше добивання, але з другої спроби Казмірук «сферу» у сітку таки заштовхав.

У підсумку – робоча перемога «лицарів» з рахунком 4:2. Свій рік «князі» завершують на коні, «завоювавши» абсолютно усіх суперників та не втративши жодного очка. Натомість «динамівці» фінішують у 2020-у сьомими  та готуються покращити свої позиції вже у 2021-у.

Кращі гравці: Владислав Козачок – Володимир Чайка