Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Пилипчук Р.




Про гру:

 У завершальному матчі п’ятого туру Суперліги свої «футзалки» схерстили «ТТІ» з Нововолинська та луцькі «россонеррі» «Кураж».

У минулому турі «зв’язківці» програли «ЛСТМ», а «куражівці» поступилися «Надії». Після чотирьох ігор нововолинський колектив займає шосту сходинку, «Кураж» останній.

Червоно-чорні, які у кожній грі б’ються до останнього, але не здобули ще жодного очка, одразу кинулися вперед. Владислав Гладун та Олександр Повідзьон у кількох атаках гарно «повозили» суперників, але ворота їхні не розмочили.

Поступово «зв’язківці» вирівняли гру та посадили «россонеррі» на фоли, яких ще за шість хвилин до кінця першого тайму назбиралося аж п’ять. Згодом прилетів і шостий, але Іван Жуковський дабл-пенальті не реалізував.

Другий тайм розпочався з в’язкої боротьби і жовтої картки для емоційного Влада Гладуна, який традиційно вступає у «заруби» з арбітрами. Рахунок відкрили хлопці з Нововолинська: простріл Максима Обертаса замкнув Юрій Кошелинський.

Дуже швидко зрівняти міг Богдан Гладун, але його удар потягнув Герман Улянюк. Богдана це не зупинило і він продовжував бити при кожній нагоді. Нажаль для нього, щоразу на місці був воротар.

Натомість «зв’язківці» зосередилися на контратаках та на 29-й хвилині зробили свою перевагу комфортною. Взявши тайм-аут, гравці ТТІ «катнули» комбінацію на три паси, яка завершилася розстрілом голкіпера. Забив Андрій Никитюк. Згодом він міг оформити дубль, проте не реалізував десятиметровий пенальті.

Завершився поєдинок емоційно. Влад Гладун порушив правила, отримав другу жовту та «засипаючи» арбітрів лайкою, покинув поле. Його ж команда програла свій п’ятий матч підряд у регулярці та продовжує осідати на дні турнірної таблиці.

Разом із цим цьогорічні дебютанти Суперліги «ТТІ» впритул підібралися до призових місць. Команда має 9 очок та відстає від МФК «Хорів» лише за різницею забитих/пропущених голів.

Кращі гравці: Андрій Никитюк – Василь Фібіч