Гра


6: 5

Удари по воротах:

24
:
35

Удари у рамку воріт:

11
:
13

Сейви:

9
:
7

Фоли:

11
:
11

Попко Максим, Дмитрук Андрій, Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Бугайчук Н.




Про гру:

Обидві команди у цьому сезоні демонструють яскраву гру, яку можна назвати в притаманному для себе. Проте результати значно різняться, Респект займає лідируючу позицію, а ківерцівський Колос при результативній грі не може налагодити гру в захисті, щоб покращити графу пропущених м’ячів.

Ось і звітний поєдинок ківерцівські футзалісти почали активно і з перших хвилин обстрілювати володіння Андрія Ткачука. Така тактика принесла свої плоди з часом, коли Андрій Полтавець вивів Колос вперед, але цей гол здавалося б не похитнув впевненість Респекту у власних силах і майже відразу рахунок був зрівняний зусиллями одного із лідерів команди Віктора Суща. Надалі «поважні» у своєму стилі намагалися комбінувати і шукати підходи до воріт суперника і градус гри підвищувався з кожною секундою. Кульмінацією тайму на останній хвилині вмістив у собі і не реалізований дабл-пенальті молодого Олександра Друкачука і гол респектів ця Івана Сидорука.

Другий тай розпочався відразу без охолодження, емоції вирували і на майданчику було гаряче, ніхто не хотів поступатися у ігрових епізодах, моментами навіть ціною жовтих карток, яких було дійсно багато. Краще з своїми емоціями на початку справлялися  гравці Респекту які змогли направити їх у правильне русло, які трансформувалися у забиті голи протягом 3 хвилин, м’ячі до свого бомбардирського доробку записали Віктор Сущ, Богдан Мізюк, Дмитро Боровський. Вже традиційно Колос активно задіює до власних атак власного голкіпера і такий тактичний хід вдало «передьоргує» ритм гри супернику, такий тактичний хід приніс плоди і цього разу, адже вдалося відквитати пропущені голи і повернутися у гру. Досвідчені вже Юрій Чепура і Андрій Полтавець вели за собою юних своїх партнерів, такий симбіоз досвіду і молодості дозволяє з впевненістю дивитися вперед. Перебіг подій здавалося б заспокоїв гол Ігора Савича, але явно не гравців Колосу які кинулися на фінальний штурм, до якого явно не були готові гравці Респекту, голи Олександра Друкачука та Назарія Навроцького скоротили рахунок у матчі до мінімуму, і коли за 7секунд до фінального свистка Колос заробив право на дабл пенальті всі затамували подих в очікуванні розв’язки. Юрій Чепура взяв на себе усю відповідальність у пробитті удару і долі матчу, проте у грі нервів проти Андрія Ткачука переможцем вийти не зумів пробивши вище воріт.

«Респект» святкує складну передноворічну перемогу і залишається у лідерах Вищої ліги.

Кращі гравці: Віктор Сущ – Полтавець Андрій