Гра


9: 3

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Бугайчук Н.




Про гру:

Дві команди Вищої ліги області , можна назвати потужними трудовими колективими які добряче можуть попсувати нерви усім коллективам. Тому даний матч не міг мати якогось фаворита, а усі події на майданчику можна віднести до непередбачуваних.

От і старт матчу проходив за рівної боротьби без особливо небезпечних моментів. Надалішальк терезів почали схилятися на сторону автошколи, гравці якої почали атакувати небезпечніше, а після екватора першого тайму, взагалі переключили власну машину в режим спорт і голи полетіли від Богдана Венського, Дмитра Журавського які оформили дубль. А от Авангард власний момент з пенальті не реалізував і задовільнився голом Богдана Гринчука який повернувся до своєї команди і відразу відзначився.

Після перерви колишні рятувальники грали більш розкованіше маючи в запасі 3 голи які дозволяли це робити.Але за такі дії могли бути легко покарені коли за 5 хв другого тайму на табло світилися вже 4-3 і Авангард явно не хотів зменшувати обороти, а Андрій Кодлубай і все той таки Богдан Гринчук були не протии відзначитися ще декілька разів. Такі події вже застаили активізуватися усіх гравців Автошколи, а допоміг їм у цьому керманич команди Віктор Абрамчук який після піт-стопу (тайм ауту) міг бути задоволений грою команди. Далі події проходили з калейдоскопічною швидкістю, а голи до свого активу записали все ті ж Дмитро Журавський та Богдан Венський. А під кінець матчу явно виснажений Авангард Неріс пропустив ще від Андрія Мельника та Антона Березовського. Зафіксувавши перемогу ВП Автошколи 9-3.

Кращі гравці: Журавський Дмитро – Гринчук Богдан