Гра


1: 6

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Голоскоков С.




Про гру:

Господарі майданчика напередодні пізно ввечері зіграли чвертьфінальний матч Кубку Мрії з четвертоліговим клубом «Луцьк-Центр» і прогнозовано поступилися 1:5. А в суперниках в 5-му турі П’ятої ліги у хлопців з «ВФБ Груп Лімітед» виявився представник тріумвірату лідерів дивізіону – клуб «Vadrus», котрий на турнірній дистанції не втратив жодного залікового балу. Тому перед хлопцями у чорно-білій формі в синіх манішках, котрі до цього лише раз перемогли у зустрічі з «Теремно Хліб-2» постало надзвичайно серйозне завдання – позбавити очок претендента на медальний залік та реабілітуватися за кубкову поразку. З чим звичайно не могли погодитися амбітні «взуттєвики».

Лише 35 секунд знадобилося лідеру аби вивести на ударну позицію Володимира Коваля та зробити заявку на чергову перемогу. За хвилину Ігор Соломко з клубу «Вадрус» підтвердив переможні наміри колег за цехом, а наприкінці третьої хвилини гри Володимир Коваль з льоту забив гол-красень і оформив дубль.

Спроби господарів майданчика переломити хід невдалого для них початку матчу наражалися на впевнені дії захисту «взуттєвиків», котрі після кожного випаду суперника організовували швидкі контратаки на ворота, які захищав польовий гравець. Професійних воротарських навичок не вистачило «консалтингівцям» в епізоді коли забивав досвідчений Вадим Іванюк і рахунок став 0:4. Під завісу першої половини гри капітан клубу «Vadrus» Дмитро Бондарчук забитим голом підбив підсумок тайму та практично зняв питання щодо переможця у протистоянні.

По перерві фаворит почав діяти розкуто в своє задоволення, а господарі намагалися забити бодай гол престижу. Така нагода сталася через пару хвилин після відновлення гри, але дальній постріл влучив у стійку воріт. Голкіпер гостей часто дозволяв собі підключення до захисник редутів суперника і це постійно генерувало цікавинки у матчі, доля якого була практично вирішена. Один з ударів кіпера у тулуб гравця «ВФБ Груп Лімітед» призвів до ситуації коли рахунок був розмочений. Але перед цим епізодом «селект» встиг побувати у сітці воріт господарів, адже туди його переправив кращий гравець матчу та авто хет-трику Володимир Коваль.

Завершальна фаза ігрового процесу запам’яталася безліччю моментів, в яких гравці обох команд, гостей в першу чергу, не реалізували стовідсоткові нагоди для взяття воріт. Незабитий господарями м’яч у порожні воротах на останніх секундах матчу став символом його закінчення. Впевнена перемога дозволила «Вадрусу» залишитися разом із «Волинню 05» в золотій гонці «регулярки» П’ятої ліги. А «ВФБ Груп Лімітед» поки що залишає за собою восьму сходинку, що дає право зіграти у плей-офф.

Кращі гравці: Вадим Іванюк - Андрій Алексінцев