Гра


3: 3

Удари по воротах:

24
:
23

Удари у рамку воріт:

11
:
10

Сейви:

8
:
8

Фоли:

3
:
5

Попко Максим, Леончук Олександр, Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Голоскоков С.




Про гру:

На матч з одноосібним лідером Четвертої ліги лучани вийшли дещо втомленими, адже напередодні пізно ввечері «центровики» зіграли чвертьфінальну гру з «ВФБ Груп Лімітед», де впевнено переграли суперника 5:1. ФК «Пірванче», котрий до звітної зустрічі підійшов без жодної поразки в Регулярному чемпіонаті, в суботу також боровся з ХФК «Фіміам-2» за право зіграти в півфіналі Кубку Мрії і з даним завданням впорався на відмінно – 8:4.

На початку матчу кращому гравцю минулого туру Назарію Степанюку, котрий до речі святкував в неділю день народження, були вручені подарунки ТМ «Земан», так само як і кращому прогнозисту Дмитру.

Жвавий початок гри подарував присутнім цілу низку гострих моментів, два з яких завершилися взяттям воріт. Спочатку Іван Костюк з Пірванче потужним пострілом відкрив рахунок на 3 хвилині, а за кілька хвилин «центровик» Віталій Корець рахунок зрівняв. Але невеличка ігрова перевага господарів майданчика трансформувалася ще в один забитий м’яч. Прудкий Давид Корнійчук з Пірванче з  правого флангу атаки виявився самим розторопним та вивів свій колектив уперед – 2:1.

Лучани доклали чимало зусиль аби відновити паритет, але в рамці господарів голкіпер творив дива і «селект» вперто не бажав летіти до сітки. Своє чудо виявилося на боці лучан, за яких в гольових моментах зіграли обидві стійкі воріт та спритність голкіпера. В додаток автогол за 19 секунд до перерви вирівняв паритет та дозволив розпочати все наново – 2:2.

Після відновлення гри пристрасті на майданчику СК «Арена Спорт» закипіли з новою силою, адже суперники принципово налаштувалися на цей бій. Більша частина ігрового часу пройшла в обміні дальніми ударами. М’яч метушився, голкіпери виручали, а в одному з епізодів за «Луцьк-Центр» вже не вперше зіграла стійка воріт. Проте Івану Костюку кращому бомбардиру ФК «Пірванче» ніщо не стало на заваді коли м’яч-красень залетів у ворота лучан. Емоційний спалах дозволив «центровикам» швидко відігратися. Активний Сергій Чоп добряче приклався до «селекта» та вразив ціль. Бойова нічия 3:3 -  справедливий підсумок епічного протистояння. ФК «Пірванче» зберіг за собою одноосібне лідерство, а «центровики» продовжують боротьбу за медальний залік.

Кращі гравці: Іван Костюк – Віталій Корецький