Гра


1/4 фіналу

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
5: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Волею жеребу чвертьфінальна  зустріч Кубку Прогресу звела представників Другої та Третьої ліг. Якщо «бусмаркетівці» були одними з лідерів свого дивізіону у Регулярному чемпіонаті (команда після чотирьох турів знаходилась на другому місці), то справи у «тепловиків» були не такими «райдужними». Колектив зумів порівно розділити як переможні ігри, так і зустрічі, які для команди завершились не вдало, що у підсумку давало шостий результат у турнірній таблиці, та шанси в боротьбі за «медальний п’єдестал».

Але сьогодні гра була у зовсім іншому турнірі, а саме в Кубку, зустрічі в якому завжди цікаві та непередбачувані.

Гра розпочалась досить обережно. Кожна з команд до вірного контролювала м’яч, намагаючись підловити суперника на помилці. Першими відкрити рахунок вдалось «Луцьктепло». Автором м’яча став Микола Ричко. Продовжив «гольовий подвиг» червоно-жовтих Дмитро Олійник, у якого вдався блискучий постріл з далекої відстані і номінальні господарі впевнено повели у рахунку. «Бус Маркет» небезпечно відповідав, та чогось матеріального команді вижати не вдавалось.

До всіх неприємностей «торговельників» доєднались голи Олександра Шавали та Олександра Хижуна і на перерву команди пішли при впевненій перевазі «Луцьктепло».

Маючи таку комфортну перевагу другу половину «тепловики» розпочали дещо вальяжно, дозволяючи супернику небезпечно атакувати, та вижати з цього хоч якісь матеріальні вигоди «бусмаркетівці» так і не спромоглися.

Ось так, впевнено контролюючи м’яч і «вбивали» «тепловики» ігровий час, який відліковував хвилини на користь їхньої команди. Під кінець гри команди обмінялись м’ячами, авторами яких стали Василь Єфімчук та Володимир Крупнік, що не завадило команді «Луцьктепло» впевнено перемогти та вийти колективу у півфінал Кубку Прогресу, з чим ми їх і вітаємо.

 Кращі гравці: Дмитро Олійник - Володимир Крупнік