Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

Формально станом на початок гри ФК «Кременець» очолював групу команд, котрі на 8 залікових балів відставали від трійки лідерів П’ятого дивізіону, випереджаючи АСК «Забороль», який в стартовому поєдинку 6-го туру з командою «Волинь 05» на гру не з’явився. Ну а «Vadrus» разом із «хрестоносцями» впевнено без втрат залікових балів крокують турнірною дистанцією.

Господарі розпочали по господарські, відразу прибравши ігрову ініціативу у власні руки, бодай ноги, та пішли у масований наступ. За сім хвилин до перерви рахунок мав би бути відкритим, але кращий бомбардир «взуттєвиків» Володимир Коваль ударом з розвороту в рамку не влучив. Суперник в свою чергу «вибачився» і вихід три в одного у гол не перетворив. А його величність ГОЛ таки стався за три хвилини до перепочинку. «Vadrus» за допомогою свого голкіпера створював чисельну перевагу на половині гостей, як сталася помилка у передачі і Назар Шрай з ФК «Кременець» переправив м’яч верхом через весь майданчик у сітку порожніх воріт – 0:1. За кілька секунд до свистка наявність на штатній позиції воротаря виручила лучан в епізоді коли рахунок міг подвоїтися.

За мінімальної переваги гостей розпочався другий тайм, в якому ігрова перевага «чорно-білих» швидко конвертувалася у забитий м’яч. Активний Володимир Коваль замкнув на дальній стійці гольову передачу. Паритет відновився – 1:1. Гра пішла жвава та емоційна. Свого щастя команди шукали у лихих наскоках на чужі ворота. Ефективніше в цьому компоненті виглядали лучани і Володимир Коваль з правого флангу атаки пробив потужно, голкіпер відбив, але від ноги 99-го номера «селект» попрямував у сітку воріт «чорно-червоних» - 2:1.

Емоцій в  матчі додалося. У наступ пішов «Кременець» і після пострілу у рамку рикошет допоміг Юрію Кулюку переправити спортивну кулю у ціль. Рахунок знову зрівнявся – 2:2. Час спливає. Напруга зростає. Впритул не забиває гравець з Рожищанського району. Багато зупинок. Кілька гострих випадів і лунає свисток арбітра про закінчення бойового поєдинку.

Доля чемпіонства в П’ятій лізі скоріш за все вирішиться у 8-му турі, коли в епічному протистоянні зійдуться «Vadrus» та «Волинь 05». Але це відбудеться лише після завершення локдауну.

Кращі гравці: Володимир Коваль - Богдан Репецький