Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Кунаков О.




Про гру:

Після втрати очок «Арсеналом» у «камазівців» з’явився відмінний шанс одноосібно очолити турнірну таблицю Другої ліги. Усі лідери були в строю, суперник далеко не самий грізний, що може піти не так? Початок зустрічі став для господарів «холодним душем», захисники прогавили ривок Вадима Кукевича, той вискочив сам на сам і впевнено розібрався з голкіпером. Зіграли лише 16 секунд, а «Камаз-Агро» вже поступався 0:1. Гості, що було цілком логічно і очікувано у даній ситуації, відійшли назад, сконцентрувавшись на захисті і вичікуючи наступного шансу провести разючу контратаку. Втім, господарі не розгубились і не занервували. Часу було ще більш, ніж достатньо і вони розпочали планомірну облогу воріт суперника. «Гранітбудексклюзив» захищався непогано, а якщо справа таки доходила до удару по воротам у рамці відмінно діяв Олег Волошин. Тому, не зважаючи на солідну ігрову перевагу, до перерви «камазівцям» вдалося лише відігратися – Олександр Мусійчук здійснив класний індивідуальний прохід і потужно вистрілив під самісіньку стійку.

По перерві «Камаз-Агро» продовжував домінувати і як не намагалися гості втримати бодай нічию на 18-й хвилині припустилися ще однієї помилки, за яку були покарані – Дмитро Антосюк знайшов точним пасом залишеного без нагляду на лінії карного майданчика Андрія Ткачука і той ударом в дотик відправив м’яч під поперечку воріт «Гранітбудексклюзива». Ведучи у рахунку господарі трохи збавили оберти і зосередились на втриманні задовільного результату. А остаточну крапку у грі поставив Олександр Мусійчук чітко реалізувавши удар з 10-метрової позначки.

Таким чином, «Камаз-Агро» відірвався на 2 пункти від найближчого переслідувача, а «Гранітбудексклюзив» поки втримався на 8-й сходинці і, відповідно, у зоні плей-офф.

Кращі гравці: Олександр Мусійчук – Олег Волошин