Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Пилипчук Р.




Про гру:

В останньому матчі шостого туру Суперліги зійшлися поточні аутсайдери Регулярного чемпіонату – «Кураж» та «ЛСТМ».

Волинські «росонеррі» підійшли до гри з нулем у графі, а їхні суперники мали три очки у своєму активі. Минулими вихідними обидві команди програли. «Кураж» поступився «ТТІ», а будівельники у напруженому протистоянні віддали перемогу «Теремно» (3:4).

Натомість суботня гра вийшла доволі важкою для команд та трішки нудною для умовних вболівальників (оскільки на трибунах їх не було). Гравці колективів доволі мало били по воротах у першому таймі та демонстрували посередню швидкість.

Традиційно заряджені на пресинг та відчайдушну гру у захисті «куражівці», були значно спокійнішими. Разом із цим і «ЛСТМ» особливо не форсував події. Таке враження, що Новий рік не «пройшов повз» та вніс корективи у здібності футзалістів. На перерву команди пішли без забитих голів.

Другий тайм розпочався більш насичено. Гравці йшли за голом, проте «круглий» залітати у сітку не поспішав. Аж поки на 22-й хвилині  Повідзьон, упавши у власній штрафній, випадково не підіграв собі рукою. Пенальті реалізував Олександр Неделюк.

«Росонеррі» з усіх сил намагалися відігратися, проте й «будівельники» мали нагоди, щоб «поховати» надії суперника. Але не «поховали». В останні секунди голкіпер «Куражу» Василь Фібіч вирішив «зірвати дах» усім присутнім. Воротар підключився до фінальної атаки своєї команди та зарядив потужну «ракету» у праву дев’ятку, не залишивши жодного шансу Олександру Ярмощуку.

У підсумку – 1:1. «Кураж» здобуває своє перше очко, але йде на локдаун, перебуваючи на дні турнірної таблиці. На одну сходинку вище ЛСТМ. «Будівельники» за шість турів набрали лише 4 залікових пункти.

Кращі граці: Василь Фібіч - Олександр Неделюк