Гра


1: 13

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Пилипчук Р.




Про гру:

У неділю, 3 січня, гравцям «Гіркої Полонки» ліпше було залишатися удома, як це зробили їхні суперники напередодні. АСК «Забороль», яка у суботу не з’явилася на гру з лідерами П’ятої ліги «Волинь05», влаштувала молодим спортсменам із сусіднього села справжній «треш».

Увесь матч заборольці возили своїх суперників, наче у них вселилися майстри «Любарта» чи «Надії». Перший гол влетів у ворота Олександра Телешева ще на другій хвилині, відзначився Сергій Ткаченко. Дуже швидко подвоїв рахунок Олександр Ткаченко, а Сергій через кілька хвилин забив третій м’яч.

Далі мої очі побачили щось дуже дивне: п’ятий польовий номінальних гостей вирішив прихопити м’яч руками за пів кроку від штрафної та отримав вилучення. Своєю чергою юний Андрій Василевський стандарт реалізував. Щоправда це був перший та єдиний гол «Гіркої Полонки» у цій грі.

В наступні півтора тайма заборольці відвантажили суперникам ще 10 голів. Найбільше «настріляв» Вадим Симонович – 6 м’ячів. Також дубль оформив Олександр Ткаченко, ще по одному успішному взяттю воріт у свій актив записали Петро Кушнір та Максим Васільєв.

Після перемоги АСК «Забороль» обіймає 6 сходинку із 7 очками. Натомість «Гірка Полонка» продовжує набиратися досвіду на дні турнірної таблиці. У хлопців ще все попереду.

Кращі гравці: Андрій Василевський – Вадим Симонович