Гра


6: 5

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Пилипчук Р.




Про гру:

Справжні «гойдалки» влаштували на паркеті «Арени спорт» «плівочники» з «Татрафану» та аутсорсери з «ВБФ Груп лімітед».

Номінальні господарі підійшли до матчу, маючи в активі шість очок та п’яту сходинку турнірної таблиці. Натомість у їхніх суперників – три залікових пункти та восьме місце.

Першими забили «плівочники». Гарна комбінація правим флангом (відчувається рука професійного тренера Назара Бугайчука) вилилася у гол Олександра Гудемчука. Відновив паритет у протистоянні Сергій Супрунюк. Дев’ятий номер, трішки «попіруетивши», переправив вкидання свого голкіпера у ворота суперника.

Дуже повільно, моментами доволі незграбно, але татрафанівці намагалися у комбінаційний футзал. Щоправда особливої небезпеки в наступні хвилини вони не створювали, а їхні опоненти свої моменти не реалізували.

Другий тайм розпочався шалено: обидві команди пішли вперед і «ВБФ» на 16-й хвилині двічі підловили «плівочників».  Майже одразу «Татрафан» упродовж 60 секунд зрівняв рахунок. Спочатку Юрій Габзалілов з відскоком від штанги переправив м’яч у сітку, а згодом Олександр Гудемчук, накрутивши двох захисників, влучив гарним пострілом у лівий кут.

Далі Дмитро Гончарук вивів виробників плівки уперед, але через три хвилини вони знову програвали, пропустивши від Сергія Супрунюка та Руслана Гавриша.

Неймовірно, але «Татрафан» не зупинився і спочатку зусиллям Сергія Бирука зрів рахунок, а за 40 секунд до фінального свистка, Гудемчук вирвав перемогу для своєї команди.

6:5: «Татрафан» йде на локдаун четвертим, маючи дев’ять очок. ВБФ залишається на восьмій сходинці турнірної таблиці.

Кращі гравці: Олександр Гудемчук – Сергій Супрунюк