Гра


1/4 фіналу

Кубок Прогресу, Майданчик ПАРКЕТ
0: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Пилипчук Р.




Про гру:

У неділю, 3 січня, «Арена спорт» приймала на своєму паркеті острожецьке дербі: в ¼ Кубку Прогресу  зійшлися «Olam-Kesef» «та Камаз-Агро», які є поточними лідерами Третьої та Другої ліг відповідно.  

«Olam-Kesef» в 1/8 пройшов «West Side», а «камазівці» здолали ФК «Дежа.

Недільна гра розпочалася на зустрічних курсах, але номінальні господарі швидко перехопили ініціативу та почали засипати суперника дальніми ударами. По грі складалося враження, що дивізіоном вище виступає саме команда у білій формі. Натомість червоно-чорні дуже важко виходили з захисту та майже нічого не створили біля воріт опонентів. Щоправда, під завісу першого тайму «камазівці» двічі були близькими, щоб покарати «Olam-Kesef» за нереалізовані моменти, але футзальні боги господарів пожаліли.

У другій половині матч продовжився в аналогічному щільному режимі, проте ігрова перевага «білих» поступово «вивітрилася», а протистояння вирівнялося. Більше того, вже «Камаз-Агро» трохи притиснув суперника, але ігровий брак заважав червоним доводити моменти до реального загострення.

У підсумку гру зробила помилка: «камазівець» Віктор Мойсіюк скористався «пожежою» у штрафній та на 23 хвилині забив єдиний гол у матчі. Так, у відповідь господарі притисли гостей та до самого фінішу намагалися зрівняти рахунок, але зась.

У півфінал Кубку Прогресу крокує «Камаз-Агро». Там вони зіграють з кимось із трійки: ФК «Стир», «Атлетік» та «Луцьктепло».

Кращі гравці: Віталій Колядич – Дмитро Перванчук