Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Пилипчук Р.




Про гру:

Центральний матч шостого туру Першої ліги відбувся у неділю, 3 січня, та об’єднав на паркеті «Арени спорт» команди «Кум і Ко» та «Акцент», які підійшли до протистояння на другому та третьому місці відповідно.

Минулими вихідними «зелені» (Кум і Ко) відкатали бойову нічию з «Олімпією» (3:3), а їх опоненти програли лідеру МФК «Дім Фасадів» (0:5).

З перших секунд стало зрозуміло, що обидва колективи заряджені на перемогу, і байдуже, що 48 годин тому більшість із них, ймовірно, в перемішку з алкоголем та ситною їжею, зустрічали 2021-й рік.

Невідомо, чи саме цей нюанс вплинув на підвищену грубість, але вже на восьмій хвилині команди зібрали по чотири фоли.

Дивом не забив «кум» Андрій Скакун: накрутивши пів команди, він переправляв м’яч у ворота, але влучив у стійку. Забити вдалося вже у роздягальню: відзначився Олександр Блажиєвський. Щоправда за 10 секунд до свистка «зелені» заробили дуже дурний шостий фол, вивівши Володимира Третяка на десятиметровий пенальті. Пощастило. Поцілив у поперчку.

На початку другого тайму, «червоні» збили суперника у власній штрафній – пенальті. Олександр Блажиєвський привів «вирок» до виконання.  

Далі за справу взявся його брат. Спершу Ігор Блажиєвський протягнув «круглого» з центр та чудово пробив воротаря здалеку. В наступні дві хвилини він заб’є ще двічі та зробить рахунок непристойним: 5:0.

Разом із цим між голами відбувся спекотний інцидент, в рамках якого площадку покинули двоє гравців. Олександр Антонюк, який уже «сидів» на «жовтій» за неспортивну поведінку, сфолив на Андрієві Скакуні. Між чоловіками зав’язалася словесна перепалка і Скакун штовхнув свого опонента, отримавши пряму червону картку. Натомість Антонюку показали другий «гірчичник», який автоматично трансформувався у вилучення.

Не маючи, що втрачати, «Акцент» пішов у бій із п’ятим польовим гравцем і швидко відквитав два м’ячі: відзначилися Роман Крот та Дмитро Серський. Хлопці продовжили тиснути та повинні були забивати тричі, проте фортуна цього разу відвернулася від них.

В кінці «Кум і Ко» таки отримає ще один гол, а точніше – автогол від Олександра Блажиєвського. Проте перемогу вже не відпустить.

5:3: «Кум і Ко» закріплюється на другій сходинці, маючи в активі 13 очок. Своєю чергою «Акцент» опускається на четверту сходинку, пропускаючи на поточний п’єдестал «Олімпію».

Кращі гравці: Ігор Блажиєвський – Дмитро Серський