Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Кунаков О.




Про гру:

Для обох колективів очки у цій зустрічі були без перебільшення «на вагу золота». «Трейдерс» завдяки важливим перемогам у останніх матчах пробився до чільної трійки, а «Новатор-Вілія» веде важку боротьбу за потрапляння до зони плей-офф. Оскільки у Другій лізі цього року підібралися доволі рівні за можливостями команди, то прохідних матчів практично немає і ті, хто знаходиться у нижній частині турнірної таблиці мало в чому поступаються лідерам. Не став виключенням і звітний поєдинок. Хоча суперники і знаходяться практично на протилежних полюсах турнірної таблиці по першому тайму цього ніяк не можна було сказати. Командна гра в дебюті зустрічі у «Трейдерс» відверто не клеїлася, було багатенько браку у передачах і не завжди виправданих індивідуальних дій. Тому й реальних нагод для взяття воріт суперників номінальні гості до перерви практично не мали, а усі постріли з далекої і середньої дистанції впевнено парирував Руслан Корпош. Господарі діяли більш злагоджено, але технічний брак у завершальній стадії атак зводив усі їх старання нанівець.

По перерві почала давати про себе знати втома, гравці обох команд почали частіше помилятися у захисті й пішли небезпечні моменти. На 18-й хвилині рахунок було відкрито - захист господарів прогавив ривок Сергія Трофимчука, той підробив зручно м’яч і потужно вистрілив з лівої у дев’ятку. Минула лише хвилина і Едуард Войтюк фінтами розхитав захисників, проскочив до воріт господарів і не залишив Руслану Корпошу жодних шансів. Гру зроблено? Ще ні. «Новатор-Вілія» кидає вперед усі сили, притискає суперника до воріт і врешті Роман Фібіч потужним пострілом спрямовує «Select» точнісінько у нижній кут воріт гостей. Окрилені успіхом господарі продовжують штурм і за хвилину до завершення поєдинку зрівнюють рахунок – Олександр Шпарук «потягнув» потужний удар впритул, але впоратися з добиванням від Олега Тучака був вже безсилий. Нічия? І знову ні! Захопившись атакою хтось з гравців господарів віддав ризиковану передачу у центральній зоні, її перехопив Сергій Трофимчук і миттєво відпасував на Едуарда Войтюка, а той бездоганно реалізував вихід сам на сам.

Таким чином, «Трейдерс» у дуже непростому матчі бере 3 очка і скориставшись осічкою «Арсенала» піднімається на другу позицію. «Новатор-Вілія» поки залишається на межами 8-ки, але ще має шанси таки пробитися туди, потенціал в команди є.

Кращі гравці: Роман Фібіч – Едуард Войтюк