Гра


5: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Пилипчук Р.




Про гру:

Протистояння хорівської «Надії» та луцького «Динамо» вийшло одностороннім. І писати про нього доволі складно. Ну але що ж.

«Надія» підійшла до гри після прикрого програшу заклятим колегам із МФК «Хорів» (2:3) та безумовно прагнула максимально відігратися на місцевих динамівцях. Своєю чергою лучанам теж потрібно було доводити власну амбіційність, оскільки п’ять очок в активі аж ніяк не гарантують виходу у плей-офф.

Потрібно було, але не вийшло. З перших хвилин «зелені» встановили тотальний контроль на паркеті та  традиційно безпощадно контролювали м’яч. Перший гол у ворота номінальних гостей залетів на п’ятій хвилині – відзначився Віталій Патуляк. Другий динамівці забили собі самі: Богдан Понагайба ідеально змакнув простріл з флангу, от тільки у власні ворота.

На 13-й хвилині Віктор Чудля, своєрідним «черпаком» перекинувши голкіпера, робить рахунок у матчі 3:0, а Андрій Паршиков забиває вчетверте «у роздягальню».

Звісно, проти такого суперника шансів відквитати чотири м’ячі у динамівців не було. Натомість пропустити вони ще змогли. На 23-й хвилині дубль оформив Патуляк.

Таким чином, «Надія» закріплюється на другій сходинці турнірної таблиці та спробує відібрати очки у «Любарта» в одному з двох останніх матчів. Натомість «Динамо» опустилося на дев’яту сходинку і вкрай потребує перемог у фінішніх турах, аби пробитися у плей-офф.

Кращі гравці: Віталій Патуляк-Артем Гнасюк