Гра


8: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Пилипчук Р.




Про гру:

Заключний матч сьомого туру Суперліги звів на паркеті «Арени спорт» дві бойові команди – «Теремно-Хліб» та «Кураж».

І «Теремно», і «Кураж» підійшли до заключних ігор регулярки у невигідному положенні. Пекарі, після програшу «Любарту» (1:5), обіймали восьму сходинку турнірної таблиці. Натомість їхні суперники осіли на самому дні. Лише в минулому матчі волинські «росонеррі» здобули своє перше очко.

Хоча писати тексти – моє покликання, скажу вам чесно, цю гру краще передивитися у записі. Особливо, якщо вам подобається ароматний луцький хліб.

Так, зустріч розпочалася зі швидкого голу Богдана Гладуна. Проте на цьому феєрія «Куража» і завершилася. Спершу на третій хвилині «червоно-жовті» по-банальному блискуче розіграли штрафний, ошукавши захист, та зрівнявши рахунок у матчі ударом Михайла Байбули. А далі м’ячі посипалися один за одним.

На восьмій хвилині куражівці обрізалися і Дмитро Бурковський одразу ж покарав Василя Фібіча, вийшовши з ним віч-на-віч та вразивши правий кут воріт. Третій гол за «Теремно» забив Олег Василюк, а продовжив уже Максим Герасимук у другому таймі.

На 22-й та 24-й хвилинах відзначився Андрій Бойко, а Байбула та Бурковський під завісу матчу встановили фінальний рахунок – 8:1.

Після феєричної перемоги «Теремно» піднімається на сьому сходинку, маючи у своєму активі сім очок. Своєю чергою «Кураж» залишається на останньому місці регулярного чемпіонату.

Кращі гравці: Дмитро Бурковський-Богдан Гладун