Гра


1: 7

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Пилипчук Р.




Про гру:

У ще одному важливому з точки зору турнірного положення матчі восьмого туру Другої ліги зійшлися «комунальники» та «каменярі».

Так, «Луцьктепло» підійшло до цього протистояння на шостій сходинці і вже впритул підібралося до наступного раунду. Щоб фактично гарантувати собі вихід у плей-офф, «тепловикам» достатньо звести цю зустріч до нічиєї.

Натомість у МФК «Гранітбудексклюзив» ситуація більш напружена: вони прописалися на восьмому рядку і «балансували» на межі. Так, молоді «князі» впевненою перемогою над «Вест Сайдом» трохи спростили їхнє життя, але ситуація все одно залишилася напруженою.

Ще більше її напружив Антон Даценко, відкривши рахунок вже на другій хвилині гри. Після швидкого голу «комунальники» продовжили володіти ініціативою та створювати небезпеку біля воріт суперника. «Каменярі» ж доволі важко контролювали круглястого, але свою нагоду теж мали: гарно за меж штрафної пробив кращий гравець минулого туру Вадим Кукевич.

Малюнок гри кардинально змінився на 10-й хвилині, коли біло-сині відновили паритет. Відзначився Тарас Токарчук. Результативне влучання додало драйву гравцям і вони пішли вперед, проте до перерви забити більше не змогли.

Натомість «град» голів посипався на «комунальників» у другій половині протистояння. Обидва колективи продовжили матч з шаленої біганини. Більш вдалими у цьому змаганні виявилися «гранітні», отримавши нагороду у вигляді взяття воріт від Романа Гузара. Доволі швидко Володимир Ярема подвоїв відрив, а  Віталій Типа зробив його ще більш комфортним.

Від такого несподіваного натиску «Луцьктепло» повністю «посипалося», а Токарчук, Типа, та Ярема записали у свій актив по дублю, встановивши підсумковий рахунок 1:7.

Таким чином, після восьмого туру МФК «Гранітбудексклюзив» піднявся на сьоме місце, а «комунальники» опустилися на восьму сходинку.

Кращі гравці: Антон Даценко – Максим Могилецький