Гра


7: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кунаков Ол.




Про гру:

Колективи, що зустрічалися у звітному поєдинку вирішують різні турнірні завдання – ковельчани ведуть напружену боротьбу за місце у чільній трійці за підсумками регулярного чемпіонату, теремнівська команда намагається максимально покращити свою позицію перед матчами плей-офф. Тому обоє суперників сподівалися поповнити кількість залікових балів у власній скарбничці. Матч розпочався без розвідки і вже на 20-й секунді м’яч опинився у воротах номінальних гостей – Роман Кузьмич відірвався від захисника і чітко реалізував вихід сам на сам. Та гравці «Теремно Хліб» не забарилися з відповіддю. На 2-й хвилині рахунок зрівнявся – Андрій Бойко пробив не сильно, але голкіпер ковельчан Назар Мигаль «загубив ворота» і м’яч без перешкод закотився у кут. Не встигла хвилинна стрілка зробити повний оберт, як «Select» знову опинився у сітці номінальних господарів – класну атаку завершив потужним ударом в дотик Дмитро Бурковський. Повівши у рахунку теремнівці зосередились на утриманні переваги і доволі вдало захищалися більшу частину першого тайму. Лише ближче до перерви гравцям «Вокара» вдалася взірцева швидка контратака, яку завершив Віталій Кашуба. І майже одразу господарі виходять вперед – Олександр Портянко першим встиг до відбитого Дмитром Притулюком м’яча і увігнав його в сітку.

По перерві пішла гра на зустрічних курсах і рахунок у зустрічі зрівнявся втретє – Андрій Рижановський вдало відкрився поблизу воріт і п’ятою переправив кулю у сітку. Ковельчани миттєво додали у русі, перехопили ініціативу і в одній з атак Романові Кузьмичу вдалося розхитати захисника і поцілити у дальній кут. Перша ж спроба гостей провести атаку з п’ятим польовим гравцем завершилася помилкою і голом у порожні ворота. «Пекарі» намагалися будь що врятувати гру, але на забитий Андрієм Бойком гол господарі відповіли двома.

Таким чином, ковельчани хоч і взяли 3 очки, але покращити своє турнірне становище їм поки не вдалося і все буде вирішуватися у заключному турі в двобої з «Надією». «Теремно Хліб» гарантував собі участь у матчах плей-офф, але піднятися вище 7-го місця лучанам вже не вдасться.

Кращі гравці: Віталій Кашуба – Андрій Бойко