Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кунаков Ол.




Про гру:

Для обох колективів очки у звітному матчі були на вагу золота. МФК «Хорів» намагається пробитися до трійки призерів регулярки, а «ЛСТМ» веде відчайдушну боротьбу за місце у зоні плей-офф. Номінальні господарі вже в дебюті захопили ініціативу і розпочали тиснути на захисні побудови лучан. І доволі швидко досягли в цьому успіху. Вже на 5-й хвилині після розіграшу кутового Станіслав Паньків опинився на ударній позиції і переграв Олександра Ярмощука. В середині тайму Вадим Видихай подвоїв перевагу у рахунку замкнувши простріл партнера на дальній стійці, а ближче до завершення першої половини зустрічі Станіслав Паньків скористався черговою помилкою захисту гостей і впритул розстріляв голкіпера. Відпочивати команди пішли за комфортного для хорівців рахунку 3:0.

Але по перерві «ЛСТМ» несподівано додав енергії своїм атакам і вже в дебюті тайму відіграв один гол – досвідчений і потужний Тарас Кабанов виграв верхову боротьбу в захисника, приборкав м’яч і майстерно катнув його повз голкіпера. Минуло лише 3 хвилини і Тарас відзначився вдруге у відчайдушному підкаті переправивши у ворота господарів скидку партнера. Хорівці, відчувши що «запахло смаженим» також активізувалися і пішла гра на зустрічних курсах. Господарі стали почуватися трохи спокійніше після того, як в середині тайму Назарій Данів реалізував вихід сам на сам, але за 3 хвилини до завершення поєдинку невгамовний Тарас Кабанов влучним ударом зі штрафного знову скорочує розрив у рахунку до мінімуму. У заключні хвилини події на майданчику відбувалися з калейдоскопічною швидкістю, але жодній з команд вразити ворота суперника так і не вдалося.

Отож, МФК «Хорів» піднімається на 3-ю сходинку і в останньому турі може навіть покращити свою позицію, оскільки зустрічатиметься з немотивованим «Куражем». А «ЛСТМ» у очному протистоянні з «Динамо» визначить, хто ж виявиться 9-м зайвим.

Кращі гравці: Станіслав Паньків – Тарас Кабанов