Гра


1: 8

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Пилипчук Р.




Про гру:

Ледь не кожен матч останнього туру Другої ліги був ключовим і мав пряме відношення до підсумкового розподілення у турнірній таблиці.

МФК «Гранітбудексклюзив» свою головну битву за плей-офф виграв минулого тижня, «розбомбивши» «Луцьктепло». Завдяки перемогам  «Новатора» та «Любарта» їхнім позиціям уже нічого не загрожувало, тому сьогоднішнє протистояння з «Крошу» вони могли провести у комфортному психологічному стані.

 Натомість команда відомого заводу «Кромберг Енд Шуберт» продовжувала боротьбу за медалі і «вікторія» над «каменярами» була їм необхідна. Власне, це вони дуже швидко підтвердили своїми діями, за півтайма забивши три голи.

Не зважаючи на доволі рівний початок та приблизно однакову кількість моментів, Вадим Кукевич на третій хвилині зрізав «селект» у власні ворота. Невдовзі Вадим Словік вдало завершив чергову атаку фіолетових, а ще через трохи Андрій Наконечний філігранно засвітив на табло 0:3.

У другій половині малюнок гри змінився. «Крошу» повноцінно заволодів ініцітиативою, а Олег  Бурець вчетверте «прошив» сітку суперника.  Повинні були «гранітні» одразу пропустити й вп'яте, але натомість у швидкому відриві забили самі. Відзначився Тарас Токарчук.

Щоправда «каменярі» раділи недовго, оскільки знову двічі діставали «селект» із власних воріт. По одному влучному пострілу в свій актив записали Юрій Куран та Роман Павловей.

Хоча шансів уже й не було, «Гранітбуд» продовжував боротися та при кожній нагоді йти вперед. Нажаль, їхні старання успіхом не увінчалися. Натомість вони пропустили ще. На 22-й хвилині Денис Карпюк вклав шалений м'яч під поперечку «гранітних». Він же через кілька миттєвостей закотив і восьмий гол, встановивши підсумковий рахунок 1:8.

Впевнена перемога «Крошу» дозволяла фіолетовим розраховувати на підсумкове потрапляння на п'єдестал, але їхні сподівання  своїми перемогами перекреслили «Арсенал ОТВ» та FC «Traders» . У підсумку вони з 18-ма заліковими пунктами завершили регулярку на четвертому місці. У першому раунді плей-офф підопічні Руслана Дороша зіштовхнуться з «Атлетіком» із Млинівського району.

Своєю чергою МФК «Гранітбудексклюзив» фінішував сьомим. У матчах на вибування він зіграє проти «Камаз-Агро».

Кращі гравці: Тарас Токарчук – Денис Карпюк