Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Кучко М./Кунаков О.




Про гру:

 У звітному поєдинку інтрига лежала на поверхні: переможець отримував місце у вісімці плей-офф і відповідно шанс поборотися за головний трофей чемпіонату, а переможений лишався за бортом чвертьфінальних двобоїв і мусив би вдовольнитися участю у втішному турнірі. Нічийний результат виводив би на 8-му сходинку «ЛСТМ» за рахунок кращої різниці голів. Зважаючи на визначальний статус зустрічі, колективи розпочали гру дуже обережно, воліючи перш за все не припуститись помилки і не опинитися у ролі наздоганяючих. «Select» знаходився переважно у центральній частині майданчика і долітав до воріт лише після нечисленних пострілів з далекої відстані. Ближче до середини першої половини поступово стала вимальовуватися ігрова перевага номінальних господарів. Вони більше володіли м’ячем, їх дії в атаці були злагодженіше та гостріше. І перед перервою гравці «ЛСТМ» отримали винагороду за свої старання – після розіграшу аута неподалік від центральної лінії майданчика Роман Філь завдав несподіваного удару з далекої відстані, закритий своїми й чужими гравцями Станіслав Супрун не встиг зреагувати вчасно і м’яч влетів під поперечку воріт «Динамо».

По перерві гостям не лишалося іншого вибору, як йти вперед великими силами. Та вже в дебюті другої половини матчу вони припускаються помилки, Ігор Махнюк вискакує сам на сам з голкіпером «Динамо» і впевнено виграє цю дуель. Гра нарешті оживає, команди по черзі атакують ворота суперників і за 6 хвилин до завершення зустрічі Олександр Мосіюк влучним ударом в дотик скорочує відставання динамівців у рахунку. Та досвідчені гравці «ЛСТМ» в останні хвилини відіграли чітко і не дозволили «синім» схилити шальки терезів на свою користь.

Отож, «ЛСТМ» посідає 7-у сходинку за підсумками регулярного чемпіонату і в чвертьфіналі битиметься проти МФК «Хорів». А «Динамо» залишається на 9-й позиції і у рамках втішного турніру «Cake Cup» зустрінеться з вищоліговим «Мідасом».

Кращі гравці: Ігор Махнюк – Микола Казмірук