Гра


1: 7

Хронометрист / Делегат:

Кучко М./Кунаков О.




Про гру:

 

Перемога у звітному поєдинку була потрібніша гравцям «Теремно Хліб», оскільки лише такий результат дозволив би їм уникнути зустрічі у першому раунді плей-офф з грізним «Любартом». Саме жовто-червоні і були активніше на початку зустрічі. Проте досвідчені гравці «Вотранса» захищалися впевнено, а якщо господарям вдавалося таки завдати удару в рамку на місці був Роман Перлов. Гості діяли доволі виважено, грамотно  розподіляючи сили на весь матч, оскільки мали на заміні лише одного польового гравця. Ближче до завершення першої половини гри, пригасивши атакувальний запал господарів, «транспортники» провели кілька разючих контратак, дві з яких завершилися взяттям воріт. Спочатку Олег Герасимюк підібравши м’яч біля власного карного майданчика здійснив ефектний сольний прохід і вийшовши сам на сам переграв Тараса Четвержука, а згодом той же Олег Герасимюк промчав лівим флангом, витягнув на себе воротаря і покотив м’яч вздовж лінії воріт на Олександра Назарчука, якому лишалося підправити «Select» у порожню рамку.

«Теремно Хліб» вперто йшов вперед, але в середині другого тайму припустився ще однієї помилки і Артем Федецький потужним ударом з гострого кута поцілив під дальню стійку. Щоправда, майже одразу після цього Артем залишив майданчик за друге попередження і Максим Ядловський скоротив відставання теремнівців у рахунку. Але це був єдиний успіх господарів цього вечора. Намагаючись переломити хід зустрічі вони випустити п’ятого польового гравця і голи посипалися у порожні ворота «жовто-червоних». Фінальний свисток зупинив гру за переконливого рахунку 7:1 на користь «транспортників».

Таким чином, «Вотранс» піднімається на 5-ту позицію у зустрінеться у чвертьфіналі з «ТТІ Нововолинськ», а на теремнівців чекає випробування досі непереможним чемпіоном регулярки «Любартом».

Кращі гравці: Михайло Байбула – Роман Перлов