Гра


3: 10

Хронометрист / Делегат:

Кучко М./Кунаков О.




Про гру:

«Кураж» достроково завершив боротьбу у чемпіонаті, не змігши пробитися до вісімки найкращих, а хорівці у разі перемоги мали чудову нагоду вибороти срібні нагороди регулярного чемпіонату. Гості одразу взялися до справи і почали тиснути немотивованого суперника. Голи не забарилися. Вже на 2-й хвилині Ігор Кушецький проскочив по центру до воріт Василя Фібіча і змусив капітулювати голкіпера волинських «россо-нері». За 2 хвилини ситуація повторилася, за допомогою нехитрої стіночки з партнером Ігор Кушецький вискочив віч на віч з воротарем і потужно вистрілив під поперечку. А коли на 8-й хвилині все той же Кушецький реалізував 6-метровий удар інтрига у матчі вмерла остаточно. Партнери вирішили не відставати і до перерви Вадим Видихай та Назарій Данів встигли по разу розписатися у воротах «Куражу», забезпечивши своїй команді комфортну перевагу 5:0.

По перерві господарі почали діяти активніше, розуміючи, що матч програно і прагнучи забити гол престижу. З цим завданням вони впоралися цілком непогано, встигши протягом другого тайму тричі вразити ворота МФК «Хорів». Щоправда, пропустили ще 5, але не надто тим переймалися.

Отож, вітаємо хорівців зі «сріблом» регулярної першості. У чвертьфіналі їм протистоятиме луцький «ЛСТМ», а «Кураж» у рамках втішного турніру «Cake Cup» проекзаменує ківерцівський «Колос».

Кращі гравці: Юрій Борецький – Ігор Кушецький