Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Корпош Р.




Про гру:

Недільний ранок на паркеті розпочинався трішки пізніше ніж зазвичай. Організатори змістили Четверту лігу на ранок, адже у лізі трималася цікава інтрига – хто ж таки здобуде Срібло та Бронзу?

Клевер сторс займав бронзову позицію із 13 заліковими балами, а третій колектив Віктора Ревка був п’ятим із 12 балами у турнірній таблиці Четвертої ліги. Паралельно на іншому майданчику боролися Волинь Угринів (13 балів) та Луцьк-Центр (16 балів). Інтрига була неймовірною, команди завчасно зібралися на майданчику та налаштовувалися на гру. У Клевер сторс Руслан Бондарук взявся налагоджувати позитив довгою промовою. У Надії-3 все просто – розминка, стартовий свисток та в бій. За відсутності основного голкіпера (хрестини це поважний привід 😊) місце у воротах зайняв досвідчений та загартований різними лігами і командами Павло Плісак, котрому вже не раз доводилося страхувати партнерів на останньому рубежі.

Матч розпочався напружено, дещо гострішими виглядали хлопці із хорівської команди, представники рітейлу більше оборонялися. ­Роботи у Костюка Володимира було вдосталь і він справлявся із ударами суперника до пори до часу. Однак на 11 хвилині 11 номер Саміло Владислав точним ударом у нижній кут відкрив рахунок у матчі – 1:0.

Перерва розподіл сил на майданчику не змінила. Надія-3 атакувала і в один з моментів голкіпер порушив правила у своєму карному, а Андрій Драголюк з шести метрів був точний – 2:0. Буквально через хвилину в одному з епізодів Павло Плісак при вводі м’яча від воріт вийшов за межі уже свого карного і «привіз» вільний удар супернику. Чорні грамотно розіграли стандарт і Ігнатович Юрій скоротив відставання 2:1. А за секунди ще одна помилка при передачі у хорівчан вивела на ударну позицію нестримного Юрія і він оформив дубль – 2:2. Проте настирність синіх у цьому матчі дала свої плоди – Владислав Саміло за хвилину тридцять до завершення матчу знову поцілив у нижній кут – 3:2.

Важка перемога третьої команди з хорова і нагороди вислизнилу з рук Клевер сторс.

Кращі гравці: Саміло Владислав – Ігнатович Юрій