Гра


1: 5

Удари по воротах:

11
:
11

Удари у рамку воріт:

6
:
8

Сейви:

1
:
3

Фоли:

5
:
8

Хомич Олена, Мищук Анатолій, Дмитрук Андрій




Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Корпош Р.




Про гру:

Непростий поєдинок очікував на обидва колективи: Akcent з 15 балами знаходився на третій сходинці і хотів зберегти шанси на медалі якогось гатунку. Надія-2 ж із вісьмома балами була на дев’ятій позиції і з усіх сих хотіла потрапити у чільну вісімку кращих команди Першої ліги. Активніше матч розпочали саме хорівчани, адже підопічні Віктора Ревка явно не хотіли грати у втішному турнірі Cake CUP. Вже на третій хвилині точним низовим ударом відзначився  Віталій Марчук – 0:1. За хвилину вже Савчишин Юрій завершив швидку атакау взяттям воріт Юрія Уманця – 0:2. А на сьомій хвилині Ожеховський Назар встановив на табло невтішні для червоних 0:3. Стартовий заряд гравці х у сірих був настільки заряджений, що підопічні Олександра Антонюка, здалося, випали з гри на декілька хвилин. У одному з епізодів навіть сам Олександр вже рятував свою команду після чергового удару по незахищених воротах… Лише на дев’ятій хвилині Акцент зусиллями Володимира Третяка зумів зібратися і таки відзначитися у воротах Подопригори Сергія – 1:3. Простий на перший погляд стандарт біля воріт Уманця знову у гол перетворив Віталій Марчук – 1:4.

Солідний гандикап зробили собі гравці Надія-2 Хорів у першому таймі – боротьба за життя чи за медалі у самому розпалі.

При рахунку котрий влаштовує, гравці Надії вміло економили сили, «з’їдали» супернику час та тримали м’яч під контролем. Потуги червоно-чорних виправити ситуацію з п’ятим польовим більше загострювали ситуацію біля своїх воріт, ніж біля чужих – відверто гра у Akcent цього дня не клеїлася.

Як результат: Надія-2 виконала поставлене президентом завдання і потрапила у вісімку кращих команд Першої ліги, а Акцент очікував матчу МФК Дім фасадів – Олімпія. Саме гравці з Княгенінку мали шанс обійти суперника та вибороти бронзові медалі чемпіонату.

Кращі гравці: Третяк Володимир – Сергій Подопригора