Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Другою грою дев’ятого туру у п’ятій лізі була зустріч між муніципалами та хлопцями з Гіркої Полонки. Це була гра яка звела аутсайдерів регулярки  у цьому двобої. Команди знаходились на двох останніх місцях у турнірній таблиці, і поєдинок носив просто принципове значення, - кому залишиться не найприємніше останнє місце Регулярного чемпіонату.

Гра розпочалась обережно. Жодна з команд не форсувала подій, намагаючись в першу чергу надійно відіграти в обороні, а вже потім знайти свій шанс після помилки опонента, яка рано чи пізно мала відбутись. Першими допустились помилки «вартівці» і Роману Божку вдалось відкрити рахунок на що практично одразу відповів Роман Ярмощук, і знову почалась така ж гра, як і була, - з тривалим триманням м’яча та надією на помилку суперника.

Під кінець тайму команди обмінялись м’ячами, авторами яких стали Олександр Павлюк та Андрій Василевський, так що переможця після першого тайму так і не було виявлено.

Друга половина розпочалась з м’яча Романа Ярмощука і червоно-білі повели у рахунку, що зовсім не входило у плани хлопців з передмістя обласного міста, які великими силами кинулись відіграватись і створили декілька небезпечних моментів, та надійно діяв захист та воротар номінальних господарів, об який розбивались всі атакувальні потуги гравців з Гіркої Полонки. Під кінець зустрічі все той ж е всюдисутній Роман Ярмощук забиває м’яч, який знімає всі питання на рахунок переможця зустрічі

Кращі гравці: Роман Ярмощук - Роман Божок