Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Це була гра Регулярного чемпіонату і вже не мотивованих суперників. Молоді «волиняни» впевнено здобули перемогу в «регулярці», вигравши всі свої зустрічі, то ж звітний поєдинок був лише потрібний для того, щоб колектив «залишився в тонусі», і з огляду  на награвання нових тактичних схем. «Татрафан» також виконав головне завдання, - попадання в зону плей-офф. До «медального п’єдесталу» добратись було вже не можливо, то ж команда хіба боролась за те, щоб зайняти якомога вище місце, щоб потім мати «більш прохідного» суперника, коли команди будуть грати за звання Абсолютного чемпіона АМФВ.

Як і личить Чемпіону регул ярки, початок гри молоді «волиняни» розпочали з позиції сили, та тотального пресингу, на який об’єктивно кажучи «хіміки» вдало відповідали добре захищаючись, та гостро контратакуючи. Команди створювали досить багато моментів, перший з яких реалізував Роман Ковалюк з «Волині». «Татрафан» великими силами кинувся відграватись, та молодь діяла дуже уважно і надійно не даючи нічого вижати матеріального з цієї ситуації. Так і закінчився цей тайм, - з мінімальною перевагою юних «хрестоносців».

Така картина продовжувалась і у другому таймі, - активні дії молоді, та намагання номінальних гостей контратакувати, але в цій ситуації їм підфартило вже більше, що привело до м’яча Олександра Гудемчука, та шквалу емоцій на лаві запасних обох команд – суперниць.

Ось так, з боротьбою та напругою і пролітали хвилини тайму, наближаючи команди до справедливої нічиєї в цьому поєдинку, яку в кінці кінців і зафіксував фінальний свисток арбітрів цієї зустрічі.

Кращі гравці: Роман Ковалюк - Олександр Гудемчук