Гра


4: 5

Хронометрист / Делегат:

Антончик О./ Герасимчук В.




Про гру:

Цей поєдинок не мав великого значення. Команди виконали основне завдання, - попали в зону плей-офф, а на більше їх не вистачило. До «медального п’єдесталу» було далеко, то ж команди грали за те, щоб просто зайняти якомога вище місце, яке дозволить потім мати більш «прохідного» суперника, коли розпочнуться ігри на виліт у зустрічах плей-офф.

Гра розпочалась дуже активно. Суперники із перших секунд тайму побігли вперед намагаючись одразу відкрити рахунок. Небезпечні моменти виникали біля воріт як однієї, так і іншої команди, але головного, - забитих м’ячів все не було.

В середині тайму Богдан Ребецький зумів таки відкрити рахунок у зустрічі, і кременчанські футзалісти повели у рахунку. Після цього розпочалась запекла боротьба, де було все, - небезпечні підкати та набрані фоли, та «вижати» з цього змогли тільки гравці «ВФБ Груп», та Сергій Супрунюк, який зумів не тільки зрівняти рахунок, але й вивести свою команду вперед на останній хвилині тайму.

Друга половина розпочалась більш обережно. Кожен з колективів прагнув в першу чергу надійно зіграти в захисті, та підловити опонента у швидкій контратаці. Але летіли хвилини тайму, а голів все не було, та не було, допоки за справу не взявся Дмитро Романюк, якому вдався влучний постріл і на табло засвітилось дві двійки, що привело до ще більшої напруги у матчі.

Команди розуміли, що кожна наступна помилка може виявитись фатальною, то ж дуже уважно оборонялись. Та така увага привела тільки до «героя хвилини» Сергія Кулюка («Кременець»), який зумів вразити ворота не тільки суперника, але й свої (прикрий автогол).

Так і догравали команди зустріч, надіючись на об’єктивно справедливу нічию. Під кінець гри команди обмінялись м’ячами авторами яких стали Сергій Супрунюк та Олександр Кривина, а на останніх секундах поєдинку Андрій Алексінцев зумів таки вирвати перемогу для номінальних гостей.

Кращі гравці: Дмитро Романюк - Сергій Супрунюк