Гра


7: 2

Хронометрист / Делегат:

Крачукова А./Голоскоков С.




Про гру:

Учасники чвертьфінального поєдинку Абсолютної першості Четвертої ліги нещодавно зустрічалися між собою в рамках 8-го туру. В рівному за ігровим змістом та статистичними показниками поєдинку перемогу 5:2 відсвяткував бронзовий призер Регулярного чемпіонату «Луцьк-Центр», а його гравець Роман Юсюк відзначився хет-триком. І ось чергове побачення третьої та шостої команди Четвертого дивізіону в двобої на виліт.

Перший небезпечний момент у матчі створили господарі майданчика, коли гравець «хрестоносців» бив з розвороту але у рамку не влучив.  За кілька хвилин гравець «ВолиньФам» Микола Дяк завершив багатоходівку потужним пострілом. А трохи згодом моторний Назар Орел з лівого флангу низом невідпорно потрапив у кут воріт – 2:0. В середині тайму Микола Абрамчук зі складу господарів довелося номінуватися на кращий гол туру в епізоді коли рахунок став 3:0. До самої перерви тривав справжній чоловічий спаринг, в якому було доволі важко визначити фаворита. Кілька разів творив дива у рамці голкіпер «медиків» Віталій Остапук, якому навіть стійка воріт зіграла у якості партнера. А переможний фон зустрічі ще до перерви продовжив Роман Брус, забивши четвертий гол «ВолиньФам».

Після відпочинку «Луцьк-Центр» максимально активізувався у намаганні переломити хід невдалого поєдинку. Проте опонент в усіх ігрових епізодах давав адекватну відповідь. Зрештою бажання забити гол матеріалізувалося у вигляді влучного пострілу Віталія Кореця. А трохи згодом активний Олександр Круліковський відродив інтригу – 4:2. Гідна відповідь «медиків» на успіх суперника сталася у виконанні Олега Гречковського, котрий елегантно розібрався у гольовому епізоді – 5:2.

Черговий забитий м’яч записаний на Назара Орела, який невідпорно пробив у рамку з лівого флангу атаки та збільшив перевагу у рахунку до чотирьох стартових пунктів – 6:2. Незабаром заявка на прохід до півфіналу стала ще більш реальною коли Максим Семесюк вписав своє ім’я в ігровий протокол матчу в рубриці «голи». Впевнена перемога «ВолиньФам» практично не залишає шансів супернику на прохід до 1/2-ї плей-офф. Проте у футзалі різне буває.

Кращі гравці: Микола Абрамчук - Богдан Масіч