Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Пилипчук Р.




Про гру:

 Регулярний чемпіонат завершився, а отже настав час вирішальних футзальних розбірок – розпочалася гаряча стадія плей-офф.

У ¼ Другої ліги схрестили бампи «Атлетік» з Млинівського району та «Kroshu». Два колективи розмістилися посередині турнірної таблиці (п’яте та четверте місця), а їхнє протистояння обіцяло бути спекотним. Достатньо пригадати їхню зустріч, яка відбулася 14 днів тому. Тоді у щільній боротьбі перемогу святкувала команда підприємства «Кромберг Енд Шуберт».

Регулярку фіолетові завершили на куражі. Розтрощивши на фініші «Гранітбудексклюзив», вони до останнього претендували на «бронзу». Натомість зелені у складному матчі віддали важливі три очки «трейдерам».

Низький темп та поступова розвідка – саме так найбільш лаконічно, але й доволі точно, можна описати перший тайм звітного протистояння. 

«Крошу» пробирався до воріт номінальних господарів, роблячи ставку на комбінаційний футзал. Натомість їхні опоненти зосередилися на фізичній боротьбі та індивідуальній майстерності. Так, ближче до перерви гравці додали гостроти матчу, проте рахунок не розмочили.

Другий тайм розпочався діаметрально протилежно. Фіолетові набрали швидкості і лише голкіпер врятував «Атлетік», виконавши три серйозні сейви. Не забиваєш ти – забивають тобі. Золоте футбольне правило вчергове спрацювало та вилилося у два підряд голи – від Олександра Томича та ще Дмитра Соколова. «Крошу» миттєво одну «шайбу» відквитав (Олег Бурець), а усім присутнім вболівальникам стало зрозуміло: розвідка завершилася – розпочалася «війна».

Томич забив шикарний м’яч, чудово реалізувавши штрафний з лівого флангу. Але вже за кілька хвилин фіолетові знову підібралися на один крок до відновлення паритету. Під час розіграшу кутового дубль у свій актив записав Бурець. Команди продовжили боротьбу і за 1:25 «крошівці» вдало пішли у відрив. Вадим Словік віддав зрячу передачу Голищеву і Вікентій не схибив.

Таким чином, після доволі нудного першого тайму, ми отримали пекельну другу половину, яка завершилася бойовою нічиєю 3:3.

Кращі гравці: Олександр Томич – Олег Бурець