Гра


2: 7

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Пилипчук Р.




Про гру:

Main сard цього дня відкривали «ЛСТМ» та МФК «Хорів». Під кінець першої частини змагань у Суперлізі «будівельники», які вкрай невдало розпочали сезон, перемогли в ключових поєдинках та «застрибнули» в стадію плей-офф.

В ¼ їх зустрів потужний супротивник. Бійці Віктора Ревка в останньому поєдинку регулярки перебігали «Кураж», забезпечивши собі «срібло» чемпіонату. Своєю чергою команда Віктора Чорнухи у вирішальній для себе сутичці переграла «Динамо», відправивши їх у Cake Cup.

Вже на першій хвилині хорівчани круто розіграли штрафний, вивівши на дальній удар Ігоря Кушецького, який шикарно закрутив круглястого у сітку.

Швидкий «холодний душ» миттєво розгнівав «людей в чорному» і вони почали жорстко, моментами грубо, пресувати технічних опонентів. Такий агресивний підхід швидко приніс результат, трансформувавшись у шикарний гол Михайла Зайчука. Коротко обігравши захисника, він вгатив «селекта» під поперечку.

Гра продовжилася у тому ж дусі, а жорсткий стиль «будівельників» продовжив виправдовувати себе у захисті. Разом із тим потужний Тарас Кабанов філігранно замкнув вкидання воротаря, головою переправивши м‘яча в сітку. От тільки раділи своїй перевазі «будівельники» не довго. Одна позиційна помилка на своїй половині  й Станіслав Панів одразу зрівнює рахунок.

 Окрім цього, проблем «ЛСТМ» додали фоли, яких за дві хвилини до фінішу назбиралося аж п‘ять. І поки вони остерігалися шостого порушення, «матрасники» тричі забили у роздягальню. Спочатку гол-близнюк у свій актив записав Кушецький (пригадайте перше взяття та заберіть звідти стандартне положення), а далі блискавичним дублем відзначився Назарій Данів.

Друга половина стартувала з кілька хвилинного натиску «ЛСТМ» та двох нагод Тараса Кабанова. Спершу лише голова захисника, який стояв на лінії, завадила круглястому залетіти в сітку після його гармати зі штрафного. А потім вже в гру вступив Микола Плетеницький, який заблокував удар 29-го номера.

Після початкового спурту, протистояння повернулося у звичний темп. Заплутані комбінації хорівчан змінювалися прямолінійними та жорстикими відповідями «будівельників». Як не крути, але більш дієвим виявився підхід синьо-білих, які на 26-й хвилині одну зі своїх робочих схем перетворили  у максимально стандартний гол.

Під завісу матчу ще один красень з доволі гострого кута вклав Кушецький, записавши хет-трик у свій актив та засвітивши на табло підсумкові 2:7.

Кращі гравці: Тарас Кабанов – Ігор Кушецький