Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Пилипчук Р.




Про гру:

 Сьогоднішні суперники підійшли до ¼ плей-офф Суперліги після діаметрально протилежного фінішу у регулярці. «Транспортники» на завершення розгромили «Теремно хліб», закріпившись на п’ятій сходинці. Натомість «зв’язківці», які боролися за срібло, у домашньому залі не змогли зупинити грізну «князівську» команду. У підсумку – четверте місце та «Вотранс» як суперник на початковій стадії ключового раунду змагань.

Команди розпочали активно та без розвідки і вже на четвертій хвилині «ТТІ» відкрив рахунок. Скориставшись сумбуром у чужій штрафній, Сергій Заяць вразив ворота підопічних Юрія Волошина.

Пропущений м‘яч не засмутив «Вотранс» і досить швидко Олег Герасим‘юк відновив паритет, елегантно перекинувши круглястого через Германа Улянюка.

На 10-й хвилині Андрій Никитюк шикарно обіграв опонента на фланзі, прорвався та відпасував на Михайла Соколяна, якому залишалося замкнути у порожні ворота. Що він і зробив.

Колективи продовжили щільно боротися у кожному епізоді та створювати моменти, але в першій половині вболівальники голів більше не побачили.

У другому таймі нічого не змінилося. Суперники багато бігали та видавали орієнтовно однакові «порції» гостроти. Разом із цим, вони знову блискавично обмінялися голами.  За «ТТІ» відзначився Юрій Кошелинський, а за «Вотранс» – Віктор Кірях.

На 24-й хвилині Кошелинський зробив дубль, вкотре подвоївши перевагу гостей. Відіграватися «Вотранс» пішов у кращих традиціях футзалу – з п‘ятим польовим гравцем. Кілька хвилин контролю та кількісної переваги принесли свої плоди – чергову затяжну комбінацію «транспортників» завершив капітан «зв‘язківців» Максим Обертас, зрізавши «селект» у власні ворота.

Стійке бажання підопічних Волошина відігратися подарувало вболівальникам  надзвичайно спекотну кінцівку. «Вотранс» продовжував тиснути, але їхні суперники «лягали грудьми», аби втримати переможний результат.

У підсумку – 3:4, які обіцяють нам ще більш напружений матч-відповідь. Шкода, що і в ньому не зіграє дискваліфікований Артем Федецький.

Кращі гравці: Олег Герасим'юк – Юрій Кошелинський