Гра


0: 3

Удари по воротах:

15
:
24

Удари у рамку воріт:

5
:
10

Сейви:

7
:
5

Фоли:

11
:
8

Дмитрук Богдан, Дмитрук Андрій, Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Пилипчук Р.




Про гру:

 В ¼ лідеру волинського футзалу «Любарту» випало зустрітися з прогресуючим «Теремно хлібом». Команда Дмитра Пасічника вийшла на двобій у дещо видозміненому складі. Не було в заявці Сергія Піддубного, який поїхав на ветеранський турнір до Одеси та капітана Владислава Козачка – через перебір жовтих карток.

Натомість у старті з’явилися молодий Антон Дригульський та досвідчений Андрій Чуднов. До слова, харків’янин візуально непогано додав у фізичних кондиціях та 100% позбувся кількох кілограмів зайвої ваги.

З дебютних хвилин протистояння «лицарі» зіштовхнулися з відчайдушним опором «пекарів», які жорстко оборонялися та пресингували опонентів. Раз у раз Назар Бугайчук апелював до арбітрів, делегата та навіть коментатора гри, проте рефері свистіли на користь «хрестоносців» далеко не в кожному випадку. Щоправда і цього виявилося достатньо, щоб червоно-жовті назбирали п’ять фолів ще за десять хвилин до завершення першого тайму.

Сергій Голоскоков, який традиційно вів прямий ефір «Любарта», справедливо відмітив, що авантюра з надмірною кількістю порушень може коштувати для «Теремно» надто дорого, оскільки кожен наступний фол виводитиме «князів» на десятиметровий пенальті.

Власне, невдовзі так і сталося. Владислава Сизика збили в центрі полі. 77-й номер до позначки підійшов сам, впевнено поклавши «селект» у праву «шестірку». В одній із наступних атак Сергій Степанюк перевагу подвоїв, засвітивши на табло 0:2.

Друга половина стала відзеркаленням першої та відзначилася великою кількістю агресивної та жорстокої боротьби на високих швидкостях. Разом із цим гострих моментів було не багато, тому вболівальникам довелося більше спостерігати за індивідуальними протистояннями та особистими суперечками.

Крапку в матчі на 25 хвилині поставив Сергій Вишневський. Габаритний форвард здобув для князівської команди доволі комфортну перевагу в три м’ячі. Натомість «Теремно хліб» потрібно зібратися та віднайти у собі додаткові резерви, аби дати «лицарям», можливо, свій останній бій у цьому сезоні.

Кращі гравці: Дмитро Бурковський – Сергій Степанюк