Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кузнєцов Д.




Про гру:

 Останнім чвертьфіналом Суперліги було класичне протистояння волинського футзалу – роки йдуть, а ці команди завжди змагалися за найвищі щаблі обласних змагань. «Ізюминку» додавав той факт, що за тиждень до цього ковельчани переконливо «перестріляли» підопічних Миколи Радька в останньому турі регулярної першості (5:2), вистрибнувши на бронзові медалі колового турніру.

Протистояння Ковеля та Хорова у плей-офф почалося з тактичної розвідки – по суті, жодна із команд не прибирала до своїх ніг територіальну ініціативу на майданчику «Арени Спорт» - хіба що ударів по воротах у «Надії» було трохи більше – Руслан-Роман Майовецький не влучив у рамку з вигідної позиції у дебюті гри, а після потужної «гармати» від Володимира Бобилєва ковельчан врятував Дмитро Дувакін. Активізувалися обидва колективи під завісу першого тайму, а Віктор Чудля та Олександр Портянко не використали по два стовідсоткові шанси забити – найкращим був момент останнього – «вісімка» «Вокару» влучив своїм ударом точнісінько у бокову стійку воріт номінальних господарів. І все ж, попри всі намагання, на перерву команди пішли без забитих м’ячів.

Нічого не віщував і початок другого тайму – така ж «пристрілка» від обох команд, які вичікували помилок від своїх опонентів. І першими такої дочекалися якраз футзалісти «Надії»: секундна розслабленість гравців «Вокару» під час кутового призвела до швидкого прострілу на Майовецького, який переправив кулястого в порожній кут – 1:0. З інстинктом вбивці підопічні Миколи Радька не дали оговтатися суперникам – Віктор Чудля «накрутив» суперника один в один і чітко реалізував вихід віч-на-віч з Дувакіним – 2:0. Зі своєрідного «нокдауну» ковельчани піднятися так і не змогли, а середина другого тайму перетворилася у справжній «бенефіс» Чудлі – сьомий номер «Надії» спочатку забив після вдалого розіграшу кутового, а потім знову показав свої технічні вміння, обігравши захисників і потужним ударом відправивши у ворота суперників один із найкращих голів туру – 4:0! Звісно ж, «Вокар» намагався врятувати матч, накочуючи хвилі своїх атак на ворота суперників в останні хвилини, однак спромоглися гості із залізничного міста лише на гол престижу у виконанні Віталій Кашуби. 4:1 – і «Надія» має відчутну фору перед другою частиною принципового протистояння.

Найкращі у матчі: Віктор Чудля – Віталій Кашуба