Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кузнєцов Д.




Про гру:

 Наприкінці регулярної першості «Олімп» приємно дивував – команда здобула чотири очки із, як виявилося, призерами регулярної першості – «Олімпією» (2:1) та «Кум і Ко» (2:2). До слова, останньою нічиєю підопічні Валерія Івахненка дозволили святкувати чемпіонство у «регулярці» саме «Дому Фасадів».

На цьому «допомога» звітним суперникам від «Олімпа» завершилася, адже Петро Назарук та його партнери воліли створити сенсацію та проломити собі далі хід у стикових іграх Першої ліги. У першому таймі вийшло непогано – попри відчутну територіальну перевагу регулярні чемпіони мали не так багато реальних можливостей для взяття воріт. Хороші нагоди змарнували хіба що Роман Генюк та Денис Левчук, а от коли подумки «Дім Фасадів» був уже в антракті, Олег Мартин піймав свою можливість та потужним і гарним ударом фактично від бокової лінії послав м’яч прямісінько у верхній дальній кут воріт номінальних гостей – 1:0!

Довго радіти у другому таймі «Олімпу» не довелося – минуло 17 секунд від свистка про відновлення гри, а м’яч уже тріпотів у сітці їхніх воріт після точного удару Левчука – 1:1! Утім, потрібного продовження від «Дому Фасадів» не було – навпаки, найкращий момент для голу в другому таймі втратив той-таки Мартин, який у ближньому бою не зумів переграти голкіпера. Градус гри ріс ближче до останніх хвилин, однак обидві команди все ж більше не хотіли непотрібних помилок біля власних воріт, аніж з ризиком перти напролом для переможного м’яча. Тож, у підсумку фінальний свисток арбітра залишив обом командам рівні шанси на прохід до півфіналу плей-офф Першої ліги чемпіонату Волині з футзалу.

Найкращі у матчі: Олег Мартин – Денис Левчук