Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кузнєцов Д.




Про гру:

 «Надія-2» пізно включилася у регулярний чемпіонат Першої ліги – наслідком цього стало не надто високе сьому місце команди в таблиці. Утім, жодному із двох лідерів чемпіонату підопічні Віктора Ревка не поступилися, а «Кум і Ко» взагалі переконливо обіграли (3:1).

Таке саме налаштування на матч «надійні» продемонстрували і у дебюті звітної гри – уже перше закидання до воріт «кумів» реалізував Віталій Татарінцев – 1:0! Уже на 3-й хвилині рахунок номінальні господарі могли подвоїти, однак Юрій Савчишин потужним вистрілом потряс бокову стійку воріт. А у середині тайму суперники зуміли вирівняти гру – пішли хороші моменти для гола у Ігоря Блажиєвського та Дмитра Стояновича. Саме ці двоє організували рівний рахунок на табло – перший невідпорно пробив у дальній кут, а другий  - підправив у порожні ворота – 1:1. Наприкінці тайму все ж знову був вибух емоцій на лаві запасних «Надії-2» - так усі святкували гарний та більярдно точний удар Віталія Марчука у нижній кут воріт «Кум і Ко» - 2:1. Рахунок міг бути рівним, однак Сергій Подопригора неодноразово рятував свою команду після бомбардирських атак Ігоря Блажиєвського, тож на перерву «надійні» пішли таки з перевагою в рахунку.

Продовжилися намагання зрівняти рахунок і в другому таймі. Особливо потужними були моменти Ігоря Блажиєвського та Стояновича на 20-й хвилині гри – утім, голкіпер «Надії-2» ніяк не хотів пропускати. А от Віталій Марчук у відповідь чітко завершив комбінацію своєї команди – 3:1. Матч спокійно котився до перемоги «Надії-2», однак це було лише затишшя перед фінальною бурею. Наприкінці гри про себе яскраво нагадав головний голеадор «Кум і Ко» Ігор Блажиєвський – спочатку він таки зумів переграти Подопригору в ближньому бою, а ще за хвилину реалізував пенальті за гру рукою «надійних» у власній карній зоні – 3:3! З точки зору справедливості, мабуть, таке завершення матчу було найбільш прийнятним, однак розв’язка цієї драми настала на останній хвилині поєдинку, а Віталій Татарінцев, змістившись у центр з лівого флангу, потужним пострілом таки не залишив шансів воротареві – 4:3! Мінімальна перевага «Надії-2», яка, однак, залишає чималі шанси на успіх і їх суперникам у матчі-відповіді…

Найкращі у матчі: Віталій Марчук – Ігор Блажиєвський