Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Сусіди за підсумковою турнірною таблицею «регулярки» Четвертої ліги між собою в останнє зустрічалися ще у 4-му турі і тоді підопічні Віктора Ревка здобули перемогу з рахунком 5:3 у матчі рівних можливостей. Поєдинок двомісячної давнини 20 грудня запам’ятався відразу трьома дублями. У складі «Надії-3» по два голи забили Андрій Драголюк та Влад Саміло, а в ФК «Вишків» дуплетом відзначився Віталій Кулай. І тепер в рамках двобою між четвертою та п’ятою командами Четвертого дивізіону чергова зустріч непоступливих претендентів на титул Абсолютного чемпіона Волині.

Забігаючи вперед варто зазначити, що кращим гравцем, а точніше найкориснішим виконавцем у складах  обох команд безумовно став Андрій Лобанов. 17-й номер ФК «Вишків» розганяв практично всі атаки свого колективу, пахав у захисті та навіть кілька разів врятував команду від неминучого голу, вибивши м’яч з  лінії воріт. Апофеозом індивідуальної діяльності домінанта став гол Андрія з  розвороту прямісінько в дев’ятку на 11-й хвилині зустрічі. Рахунок на той момент був нічийним 1:1. В дебюті зустрічі на 3-й хвилині лучанин Олександр Береза вискочив на ударну позицію, обіграв голкіпера та з гострого кута низом таки переправив «селект» у сітку. Відповідь від хорівців не забарилася і менше ніж за хвилину Влад Саміло відновив рівновагу.

Результат першого тайму 3:1 став підсумком першого акту чвертьфінального протистояння. Перед самою перервою Ростислав Куц після гострого пасу Андрія Лобанова у воротарський майданчик зіграв як хокеїст на п’ятачку та забив, як з’ясувалося, переможний м’яч.

В другій половині матчу ігровий процес виглядав доволі рівним. Гольових  моментів вистачало, а ось забитих м’ячів глядачі так і не побачили. Остаточну розборку команди відклали на тиждень, хоча фаворитом у цій парі після стартової вікторії слід вважати ФК «Вишків», котрий тепер має гандикап у два пункти. Проте розслаблятися лучанам не варто, адже за досвідом минулих сезонів слід зазначити, що із  спортивним характером в усіх чотирьох хирівських командах все добре.

Кращі гравці: Андрій Лобанов – Богдан Кравчук